Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

noiembrie 30, 2021

Un editorial de excepție al unui jurnalist liber! Dictatura COVID și Poligonul de încercare România- Adrian Pătrușcă în EVZ.ro

Cuvintele au fost rostite. Ceea ce multă lume gândea, dar se temea să recunoscă, ascunzându-se sub plapuma fricii, a fost pronunțat oficial chiar de Putere, scrie Adrian Pătrușcă în www.evz.ro, preluat de Romanian Global News.

„E vremea dictaturii medicale!” a tunat Emilian Imbri, managerul Institutului Victor Babeș.
DICTATURĂ. Nici mai mult, nici mai puțin.
Deși a fost îndeajuns vehiculat, reiau citatul complet, pentru a ști despre ce vorbim:
„A cam trecut vremea poveștilor spuse la ceas de seară de persoane care își spală adidașii! E vremea dictaturii medicale, adică doctorii să fie înțeleși și crezuți. Dictatura medicală nu înseamnă că cineva îți fură viața, drepturile și te obligă să te speli pe mâini.’’
„S-a creat impresia că doctorii au vreun interes. Nu, doctorii nu au interes decât să vadă omul ieșit din spital. Ieșit și externat, nu ieșit oricum din spital.
„Să dispară comentariile că de ce nu putem bea pe terase până dimineața, că să ne strângem în brațe și să tragem o horă.
„Nu e suficient ce se întâmplă în jur? E suficient, fiecare trebuie să aleagă și asta înseamnă responsabilitate personală.”
Prima concluzie a rândurilor de mai sus este că termenul „Dictatură” nu a fost folosit greșit, nu este rezultatul unui derapaj de limbaj. Doctorul Imbri cere supunerea totală omului de rând („care își spală adidașii”) în fața verdictului medicilor și – mai mult – interzicerea oricăror opinii diferite („să dispară comentariile”). Pumnul în gură.
A doua concluzie este că supunerea totală a cetățenilor este nu doar necesară, ci obligatorie, în numele binelui acestora: „Doctorii nu au interes decât să vadă omul ieșit din spital”. Ca orice dictatură care se respectă, și Dictatura COVID vrea binele omului. Chiar cu prețul vieții lui.
A treia concluzie este că, în ochii managerului de la Babeș, într-o situație de criză ca aceasta de acum, cuvintele și principiile își pierd înțelesul originar. Suferă o mutație logică. Se pervertesc.
„Fiecare trebuie să aleagă și asta înseamnă responsabilitate personală.”
În context, „alegerea” este obligatorie, la fel ca în timpul comunismului, când exista un singur candidat, cel al PCR. Atunci, însă, aveai libertatea de a NU merge la vot (deci, de a NU te supune), deși aparatul de propagandă anunța o prezență la urne de 99,99%. Ți se tolera tacit mica disidență.
Acum „fiecare TREBUIE să aleagă”. Ce i se spune, nu ce crede el de cuviință. Și nu se poate deroba de la „alegere”.
Astfel, și „responsabilitatea personală”, liberul arbitru, sunt aneantizate de imperativele superioare ale momentului pe care îl trăim.
Doctorul Imbri nu este un fitecine. El este un oficios al Puterii, și Puterea îl recunoaște ca atare. El apare aproape zilnic la televizor și exprimă puncte de vedere ale Aparatului creat pentru combaterea epidemiei. Mai mult, nici un reprezentant al Puterii nu a ieșit public să îl pună la punct pe Imbri (așa cum a făcut-o cu colegul acestuia de la „Matei Balș”, Streinu-Cercel, când a fost nevoie de un țap ispășitor).
Așadar, Emilian Imbri a exprimat crezul Puterii politice: „E vremea dictaturii”.

Expresia „dictatură medicală” este, în acest context, deopotrivă un nonsens și un tertip ieftin. Indiferent de forma ei – „militară”, „a proletariatului”, „carlistă”, „legionară” sau, fie, „medicală” – dictatura este în realitate de un singur fel: politică.
Or, deși ne aflăm în stare de alertă, cele trei puteri fundamentale ale statului – legislativă, executivă și judecătorească – nu au fost suspendate. Ele continuă să își exercite funcțiile. Să ia decizii.
Actele normative sunt semnate în continuare de politicieni.
Termenul „dictatură medicală” este un tertip politic, prin care Puterea se ascunde în spatele corpului medical, limitând astfel o asumare periculos de mare a responsabilității.
Am arătat că epidemia de COVID-19 este, dincolo de aspectul său medical, una ideologică. O „epidemie de stânga”.
Dar, prin aceasta, ea este și o „epidemie politică”. Un virus de partid și de stat.
Cel mai recent exemplu de instrumentalizare politică a epidemiei este anunțul privind începerea anului școlar.
Președintele Klaus Iohannis a anunțat cu masca pe față și cu seninătate în voce că:
„Majoritatea localităților din România intră pe scenariul verde – foarte puține sau zero cazuri (…) Bucureștiul se încadrează în scenariul verde. Dacă este un număr relativ mai mare de cazuri, la o populație foarte mare a Bucureștiului, după acest criteriu acceptat de OMS, de Ministerul Sănătății, Bucureștiul intră în categoria verde (…) Sunt numai 50 de localități care astăzi s-ar încadra în scenariul roșu.”
Cum așa? Nu mai suntem „Ciumații Europei”? Adică ministrul Sănătății, când confirma validitatea acestei nemuritoare expresii, știa că, în realitate, Bucureștiul și țara, în cvasi-totalitatea ei, „intră în categoria verde”?
Da, Nelu Tătaru știa. Și Ludovic Orban. Și tot guvernul. Și președintele Iohannis. Dar toți aveau interes atunci să treacă legile carantinei, și, prin urmare să îngrozească și să isterizeze populația.
Între timp, însă, Puterea a descoperit că are și interesul să înceapă școala. Nu de dragul copiilor, profesorilor sau educației, ci pentru că un început de an școlar într-o atmosferă de oarecare normalitate servește ca alibi pentru ca alegerile să aibă loc anul acesta.
Dacă pentru copii nu există nici un risc să se închesuie câte 30 în clase, nici pentru părinți nu va fi vreun risc să meargă să voteze.
Pentru Putere, este crucial ca alegerile să aibă loc în 2020, când încă mai poate întinde deficitul ca pe gumilastic, cu voie de la UE. Din 2021, revenim la procustianul deficit de 3%. Adio, creșteri de pensii, alocații, salarii! Bun revenit, austeritate! Wilkommen!
Medicii au fost atrași într-o cursă. Cu bune intenții, din vanitate profesională, ori din alte motive obscure, mulți au ales să își depășească statutul, rolul și jurământul – care înseamnă în primul rând a trata oamenii. Cu știință și smerenie.
Indiferent cât de bune sunt intențiile medicilor, indiferent cât de mare este știința lor, oamenii nu pot fi tratați cu forța. Nu pot fi vindecați împotriva voinței lor. Nici Dumnezeu nu face bine cu forța.
De aceea, medicii care încalcă acest principiu aspiră la un rol supradivin. Un rol luciferic.
Ei sunt folosiți ca acoperire – nu doar în România, ci peste tot în lume – la impunerea agendei unei Revoluții Culturale globale. În mod viclean, puterea politică alimentează acest mesianism al corpului medical cu toate motoarele mașinăriei de propagandă. Îi încurajează sentimentul de infailibilitate sacrosanctă, creând un adevărat Star System în lumina reflectoarelor pentru a putea manevra nestingherită din umbră.
Nicăieri, însă, în lume, cu excepția României, nici medicii, nici puterea politică din spatele lor, nu au mers atât de departe încât să afirme deschis necesitatea unei „Dictaturi medicale”.
Am scris cu altă ocazie că țării noastre pare să i se fi rezervat în peisajul mondial rolul unui poligon de încercare. Un fel de Penitenciar Pitești național pentru studierea efectelor reeducării prin COVID.
Declarația de bun simț a lui Cristi Puiu a stârnit jihadul. A dezlănțuit tunetele și fulgerele zeilor în alb din Olimpul sanitar, abil asmuțite de Agitprop.
Declarația halucinantă a lui Emilian Imbri a stârnit doar o liniște asurzitoare.
Piteștiul funcționează.

Romanian Global News

Read Previous

Regizorul Cristi Puiu, fără mască la TIFF: Dacă azi, aici, vă uitați la un film, e pentru că au existat niște oameni indisciplinați, în decembrie ’89, care au zis NU dictaturii. Puterea ar face bine să discute cu oamenii, nu să ne trateze ca pe niște vite

Read Next

Chișinăul are variantă la gazul rusesc. Gazoductul Iași – Ungheni – Chișinău a fost finalizat!