Filmul complet „Plandemic” a fost lansat online, în ciuda eforturilor extraordinare de a-l opri și de a-l cenzura

Filmul complet „Plandemic” a fost lansat pe 19.08.2020 online, în ciuda eforturilor extraordinare de a-l opri și de a-l cenzura. Este numit „Plandemic Partea 2” de mulți, pentru că în mai 2020, cineastul Mikki Willis a lansat un trailer „teaser” al filmului, care a prezentat un interviu cu denunțătoarea dr. Judy Mikovits, care a expus frauda lui Anthony Fauci expunându-l pentru cine este cu adevărat, un criminal în masă, scrie https://tratamenteanticancer.wordpress.com, preluat de Romanian Global News.

Acest „trailer” a devenit curând viral, iar deep state a intrat în vrie pentru a încerca să micsoreze daunele și să-l cenzureze, ceea ce a înrăutățit lucrurile. Se estimează că aproape 1 miliard de oameni au văzut acum acest clip, care este acum denumit „Plandemie 1”.
Mii de medici din întreaga lume, s-au prezentat pentru a explica că COVID este 100% curabil și că Anthony Fauci a acoperit aceste remedii în favoarea noilor medicamente și vaccinuri care au provocat acum milioane de decese la nivel mondial.
Filmul complet lansat are un interviu cu dr. Judy Mikovits oferă dovezi clare că tot ce se desfășoară astăzi a fost planificat de la sfârșitul anilor 1990, când s-au depus cantități masive de brevete pe coronavirusuri (în 1999), potrivit analistului național de informații David E. Martin, doctor.
Indivizi ca Anthony Fauci și liderii CDC au descoperit o „mina de aur” în 2003, odată cu primul focar SARS Coronavirus din Asia. Condusi de Anthony Fauci, au brevetat coronavirusul SARS și au procedat la dezvoltarea unui „imperiu”.
Dr. David Martin: Au văzut că un virus despre care știau că poate fi ușor manipulat, a fost ceva foarte valoros. În 2003, au căutat să îl breveteze și s-au asigurat că au controlat drepturile de proprietate asupra bolii, asupra virusului și a detectării acesteia și a tuturor măsurărilor acesteia. În perioada 2003 – 2018, au controlat 100% din fluxul de numerar care a construit imperiul în jurul complexului industrial al coronavirusului.
Filmul este încărcat de mărturii de specialitate, inclusiv cititorii de la Health Impact News, care sunt deja familiarizați, precum: dr. Meryl Nass, Google Whistleblower – Zach Vorhies, avocat Mary Holland, și, bineînțeles, dr. Judy Mikovits De la preluarea de către Rockefeller a mass-media și a industriei farmaceutice cu ani în urmă, până la creșterea modernă a tehnocrației condusă de Bill Gates, până la actuala Plandemie folosită pentru a instala frica în masă, acest film le demontează pe toate .
Va fi oare preluat de televiziuni din România?

https://www.ise.media/video/plandemic-ii-indoctornation-23.html

Romanian Global News

Read Previous

Câte teste eronate or fi primit românii? Mii de suedezi au primit rezultate ERONATE la teste pentru COVID-19

Read Next

În timp ce UDMR forțează segregarea etnică în Parlamentul României, Ungaria cumpără, prin Fundația Sapientia, un celebru hotel din centrul municipiului Cluj-Napoca