Centrul de Creație pentru Copii și Tineri / Parohia Sf. Mare Mc. Gheorghe din Vicenza

Sâmbătă 12 septembrie 2020, în parohia românească Sf.Mare Mc.Gheorghe din orașul Vicenza s-au deschis porțile Centrului de Creație pentru Copii și Tineri. Acest proiect va debuta cu trei Ateliere de lucru (Dans Popular, Croitorie si Brodat, Arta Creativă) iar pe parcurs va fi dezvoltat și în dependență de interesele, aptitudinile, dorințele familiilor și a copiilor, transmite Romanian Global News.

După Sf.Liturghie, unde copii au primit și s-au bucurat de Sf. Împărtăşanie și binecuvântarea Pr. paroh pentru începutul Noului an școlar, s-au sfințit localurile din incinta bisericii unde se vor desfășura activitățile de cateheză și ale Centrului de Creație.

Romanian Global News

Read Previous

Jurnalista Adriana Balint: 38 la sută din raportările zilnice cu cei infectați cu COVID-19 sunt anunțați în fals. Cine ne minte? Cine răspunde de manipularea populației?

Read Next

Unioniștii bat în instanță Dodonul! Vlad Bilețchi: Acest dosar reprezintă o ofensă în adresa României și o încercare de a submina curentul și mișcarea românească din Republica Moldova