PNL România a constituit prima organizație teritorială în R. Moldova

Partidul Național Liberal (PNL) din România a creat organizația locală PNL Chișinău. Potrivit postării pe Fb a președintelui filialei PNL în R. Moldova, Adrian Dupu, partidul urmează să înființeze organizații teritoriale pe întreg teritoriul R. Moldova, transmite Romanian Global News.
„Astăzi am pus bazele formării organizațiilor locale și am început prin constituirea organizației locale PNL Chișinău. Deoarce nu putem să ne adunăm în număr mare pentru alegeri, cei aproximativ 50 de membri prezenti au ales o conducere interimară care să asigure funcționarea până când va putea fi ales biroul local. Președinte interimar a fost ales Alexandru Bîtca, iar vicepreședinți interimari Alexei Munteanu și Ion Alexa”, scrie Dupu pe pagina sa de Facebook.
Politicianul susține că în funcție de evoluția pandemiei, PNL urmează să înființeze organizații în raioanele R. Moldova.
„Mă bucur că românii din stânga Prutului se alătură în număr mare Partidului Național Liberal și că PNL își consolideaza poziția de lider între partidele românești în Basarabia”, a conchis Dupu.

Romanian Global News

Read Previous

Alianța pentru Unirea Românilor a lansat la serbările de la Țebea o declarație

Read Next

Țîcu îi răspunde saltimbacului Moscovei de la Chișinău, Dodonul, legat de interzicerea unioniștilor în R. Moldova