Breaking News :

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

decembrie 2, 2021

Trump cere ONU să tragă la răspundere China pentru coronavirus: „OMS este controlată de chinezi”. Când vor fi cercetate penal trompetele OMS, adică ale Chinei, în România? Trump anunță un ordin executiv pentru protejarea copiilor care supraviețuiesc avortului

Guvernul chinez și Organizația Mondială a Sănătății, care este practic controlată de China, au declarat în mod fals că nu există dovezi ale transmiterii de la om la om. Mai târziu, au spus în mod fals că persoanele fără simptome nu vor răspândi boala. China trebuie să răspună pentru acțiunile sale”, a declrata Președintele SUA într-un discurs preînregistrat, rostit, marți, la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite, transmite Romanian Global News.

Donald Trump a decis, în vară, să retragă America din OMS, acuzând-o că este o „marionetă a Chinei”. După retragerea SUA din organizație, cel mai mare finanțator al OMS rămâne magnatul Bill Gates, promotor al vaccinării.

Partidul Comunist Chinez „crede că poate înăbuşi vocile americane care îi cer să dea socoteală strigând mai tare pentru a denunţa rasismul”, a declarat, la rândul său, Mike Pomeo în cursul unei intervenţii neobişnuite pentru un secretar de stat american în faţa parlamentarilor republicani din Wisconsin, un stat foarte disputat în vederea prezidenţialelor din noiembrie.

„Doreşte să stârnească tulburări cum am văzut la Minneapolis, Portland sau aici, la Kenosha”, a adăugat el la Capitoliul acestui stat. „Este revoltător. Nu putem lăsa să se întâmple asta”, a continuat demnitarul american.

Statele Unite se confruntă cu un val de furie fără precedent împotriva rasismului şi brutalităţilor poliţiei după ce un afro-american, George Floyd, a murit sufocat sub genunchiul unui poliţist alb în mai, la Minneapolis, statul Minnesota. Mişcarea umbrită uneori de violenţe între manifestanţi şi forţele de ordine a beneficiat de o participare numeroasă la Portland, în Oregon, unde preşedintele Donald Trump a denunţat „agitatori anarhişti”.

Aceasta a fost relansată la sfârşitul lui august când Jacob Blake, un tânăr de culoare, a fost grav rănit de un poliţist alb la Kenosha, în Wisconsin.

Mike Pompeo, unul dintre cei mai înverşunaţi critici ai Chinei din rândul administraţiei Trump, a citat o scrisoare a unui diplomat chinez adresată unui parlamentar al statului Wisconsin pentru a veni în sprijinul acuzaţiilor sale. Această scrisoare făcea cunoscută „opoziţia fermă” a Beijingului faţă de „discriminarea rasială şi xenofobia” împotriva comunităţii chineze pe tema coronavirusului.

„Mânia justificată a Americii împotriva Partidului Comunist Chinez pentru modul în care a gestionat criza coronavirusului nu are nicio legătură cu problemele rasiale, însă are o mare legătură cu morţii, copiii privaţi de şcoală şi locurile de muncă pierdute”, a insistat el.

Preşedintele Trump şi secretarul de stat al SUA au acuzat din primăvară China că a minţit iniţial în legătură cu gravitatea crizei de COVID-19 şi a permis răspândirea pandemiei.

Romanian Global News adresează public întrebarea când se va autosesiza Ministerul Public față de trompetele OMS în România (Rafila. Arafat, Cercel, etc), care au făcut, așa cum afirmă și Donal Trump, jocul Chinei răspândind știri false, manipulând autorități și justificând prin minciuni, direcționate de OMS, masuri prin care au fost încălcate drepturi fundamentale ale românilor?

Trump anunță un ordin executiv pentru protejarea copiilor care supraviețuiesc avortului

Președintele Donald Trump a anunțat că va semna un ordin executiv denumit Born Alive, „pentru a ne asigura că toți copiii prețioși născuți în viață, indiferent de circumstanțe, primesc îngrijirea medicală pe care o merită”.
Susținând un discurs la Micul Dejun Național Catolic de Rugăciune, eveniment care din cauza coronavirusului a avut loc virtual, Trump a numit această măsură „datoria noastră morală sacrosantă”. Ordinul executiv, odată semnat, va proteja copiii născuți în viață după un avort eșuat, informează Life Site.
„De asemenea, vom crește finanțarea federală pentru cercetarea neonatală pentru a ne asigura că fiecare copil are cele mai bune șanse de a prospera și a de a crește”, a continuat Trump în scurtul său discurs.
Președintele nu a vorbit doar despre politică, ci a transmis câteva amintiri personale:
„Am crescut lângă o biserică catolică în Queens, New York, și am văzut câtă muncă incredibilă a făcut Biserica Catolică pentru comunitate”, exprimându-și „profunda recunoștință față de fiecare persoană care se roagă pentru mine și pentru Prima Doamnă”, precum și pentru Statele Unite.
„Sunt niște oameni uimitori”, a spus el despre catolici. „Sunt oameni absolut minunați”.
„Școlile catolice oferă multor copii defavorizați șansa de a-și atinge potențialul dat de Dumnezeu”, a continuat Trump.
„Credem în bucuria familiei, în binecuvântarea libertății și în demnitatea muncii și în adevărul etern că fiecare copil născut și nenăscut este creat după chipul sfânt al lui Dumnezeu. Voi proteja întotdeauna rolul vital al religiei și al rugăciunii în societatea americană și voi proteja întotdeauna dreptul sacru la viață”.

Romanian Global News

Read Previous

Belgia și-a dat seama că a greșit! Nu mai impune masca în spații deschise și reduce autoizolarea

Read Next

Alianța Familiilor Creștine: PARLAMENTUL EUROPEAN ATACA (DIN NOU) POLONIA CRESTINA