Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 26, 2021

Noua Securitate asmuțită de noul Nikolschi, Marcel Vela, împotriva românilor!! Ca și pe timpul boșevicilor, românii sunt asmuțiți unii împotriva altora, fiind încurajată delațiunea! De ce vor autoritățile destabilizarea Țării?

Măsurile dictatoriale luate de autoritățile de la București sub pretextul respectării regulilor absurde și lipsite de sens pentru combaterea gripei, numită Covid 19, încalcă drepturile fundamentale ale românilor, aruncând România în epoca bolșevică, pe timpul lui Nikolski și Ana Pauker, transmite Romanian Global News.

Practic autorităților le-a mai rămas deschiderea de lagăre de concentrare pentru cei care se împotrivesc măsurilor absurde, contestate de mii de medici și de oameni de știință.

20% dintre polițiști vor face controale în civil, pentru a-i depista pe cei care încalcă măsurile de protecție împotriva SARS-CoV-2.
Poliția, transformată în Securitatea noii dictaturi medicale și slugă a Sistemului controlat de Big Farma, va face controale în civil pentru a-i depista și amenda pe cei care nu respectă măsurile de protecție împotriva noului coronavirus, au declarat surse guvernamentale.

20% dintre polițiști vor face controale și vor aplica amenzi în civil, fără a purta uniforma, potrivit surselor citate.

Se încurajează delațiunea și se asmut românii unii împotriva altora

Mai mult, românii îi vor putea turna la Poliție pe cei care încalcă regulile impuse de autorități.
Cum? Numărul TelVerde la care poate fi sesizată nerespectarea măsurilor sanitare va fi operaționalizat astfel încât să poată fi primite și fotografii sau înregistrări video. Pe baza acestora vor putea fi date amenzi, se pot deschide cercetări sau pot fi adoptate alte sancțiuni.
Măsura spionării oamenilor pe stradă de către polițiști în civil, pentru a fi prinși cu masaca jos, vine la o săptămână de la alegerile locale, despre care autoritățile, în frunte cu președintele Iohannis, spuneau că nu reprezintă un pericol și ne îndemnau pe toate canalele să mergem la vot, aceștia pledând în continuare pentru organziarea alegerilor parlamentare, la 6 decembrie.

Dumitru Coarnă DEMONTEAZĂ bomba

În acest context, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual din Ministerul de Interne, Dumitru Coarnă, anunță pentru stiripesurse.ro că este exclus ca 20% din angajații din poliție să fie trimiși în civil pe străzi pentru a amenda populația.

„Noi avem deficit de 30%, cine mai prinde hoți dacă pleacă 20% din ei în civil. E o chestie a la Vela, “ministrul geacă”. Dacă ajungem să ne pândim și pentru mască, suntem josnici. Poliția nu are la dispoziție capacitatea să facă asta. E doar o informație făcută să sperie populația. O să ne batem între noi, din cauza măștii”, a declarat Coarnă.

Romanian Global News

Read Previous

Republica Moldova şi România vor semna un acord privind echivalarea actelor de studii

Read Next

Nicolae Negru: Impasul azero-armean și perspectiva transnistreană