octombrie 24, 2020

Guvernul criminal al Olandei dă liber la ucis copii! Câtă influență are acest guvern criminal în România, prin corporațiile olandeze?

Decizie incredibil de controversată într-o țară a Uniunii Europene: copiii bolnavi cu vârste între 1 și 12 ani vor putea fi eutanasiați, scrie www.evz.ro, preluat de Romanian Global News.

Și mai neobișnuit este faptul că această decizie nu va fi luată nici măcar printr-o lege, ci printr-o reglementare a ministrului olandez al Sănătății, întrucât eutanasia este deja o practică legală în Olanda.
Hugo de Jonge, ministrul olandez al Sănătății, a anunțat că va elabora regulamente cu privire la eutanasierea copiilor bolnavi cu vârste cuprinse între 1 și 12 ani, în baza unui studiu scris de experți consultați de minister, în care se arată că acești copii bolnavi suferă foarte mult.

Eutanasia, o practică legală
Până acum, eutanasierea copiilor bolnavi era legală, în Olanda, pentru bebelușii cu vârsta mai mică de un an, cu acordul părinților, și pentru cei de peste 12 ani, cu consimțământul lor.
Însă nu existau clauze legale cu privire la copiii cu vârsta cuprinsă între un an și 12 ani, întrucât autoritățile olandeze nu reușiseră să cadă de acord cu privire la capacitatea acestor copii de a lua o astfel de decizie.
Ministrul Hugo de Jonge a declarat, citat de AFP și preluat de Hotnews, că un studiu realizat de experți medicali la cererea ministerului Sănătății a arătat că noua regulă se poate aplica pentru cinci până la zece copii pe an.
„Studiul arată că este nevoie de puterea de a pune capăt vieții în mod intenționat în rândul medicilor și părinților copiilor incurabili, care se află într-o suferință disperată și îngrozitoare iar moartea lor este previzibilă”, a arătat Hugo de Jonge în o scrisoare trimisă parlamentului.

O dezbatere dificilă
Înainte de aceasta. miniștrii din guvernul de coaliție condus de premierul Mark Rutte au ajuns marți, cu dificultate și după dezbateri intense, la un acord cu privire la acest subiect, după luni în care opoziția robustă a partidelor creștine reușise să țină proiectul pe loc.
Ministrul Sănătății a mai explicat că nu trebuie modificate legile existente, ci doar că acum medicii vor fi protejați de urmărirea penală în cazul în care decis să eutanasieze un copil suferind.
Problema uciderii copiilor bolnavi între 1 și 12 ani ar putea fi dezbătută joi de parlamentul din Olanda. Ulterior, dacă va exista acordul legislativului, executivul ar putea să pună în aplicare reglementările conexe.
Olanda și Belgia au fost primele țări din lume care au legalizat eutanasia, în 2002. Belgia a devenit apoi prima țară care a permis eutanasierea voluntară a copiilor, în 2014, urmată rapid de Olanda.

Romanian Global News

Read Previous

Românii din Marea Britanie invitați la ROMANIA ROCKS, primul festival literar româno-britanic, la Londra

Read Next

Florin Colceag, „antrenorul de genii”, păcălește cenzura PROTV! ”Noi nu trăim o pandemie, noi trăim o psihoză, Cifrele sunt false, iar autoritățile statului care le furnizează mint”