Normal! Dodonul ajutat în campania electorală de de serviciile secrete ruse! Problema reală este însă lipsa din peisaj a serviciile secrete ale României

Cum este și normal, atunci cănd ai o marionetă care îți servește în scopurile tale tactice și strategice de ocupare a unei zone, ajuți marioneta să rămână la putere. Așa că știrea că un grup de consultanți politici ruși condus de Olga Grak i-ar oferi consultanță pe ascuns președintelui Igor Dodon, Grak fiind o apropiată a serviciilor secrete rusești, nu trebuie să mai mire pe nimeni, transmite Romanian Global News.

În acest sens, deputatul PAS Igor Grosu a sesizat Servicliul de Informații și Securitate și Biroul de Migrație și Azil și cere să fie investigat modul în care aceste persoane au intrat în Republica Moldova, să afle scopul vizitei, precum și să stabilească modul de finanțare a activității acestor consultanți.
„Deputații PAS au primit informații din surse sigure precum că în Republica Moldova a „aterizat” pe ascuns o echipă de câteva zeci de „polit-tehnologi” din Federația Rusă, coordonată direct de Olga Grak. Cu toate că persoanele au fost invitate pentru acordarea sprijinului în alegeri candidatului Igor Dodon, costurile contractării acestor consultanți nu sunt declarate la Comisia Electorală Centrală”, este menționat într-un comunicat al PAS.

Romanian Global News

Read Previous

Eugen Tomac: Proiectul autostrăzii Gdansk-Constanța anunțat de SUA transmite Rusiei că „pe aici nu se mai trece din nou”. „Pe teritoriul R. Moldova se află ilegal armata Federației Ruse…”

Read Next

România a ajuns exemplu pe plan mondial, în plină pandemie, de ”așa nu se face”, când vine vorba despre respectarea drepturilor religioase