Cum și cine fraudează alegerile în România? Avocatul Piperea răspunde!

Aici se află sursa celor mai mari fraude electorale, precum și zona de alunecuș riscant al statuilor pandemice, care nu mai știu cum să scoată cămașa cu cifrele panicii. scrie avocatul Gheorghe Piperea pe facebook.com/gheorghe.piperea, preluat de Romanian Global News.

Profesorul Piperea prezintă date clare provenite chiar de la autorități despre numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente pentru localele din 27 sept 2020.

„Biroul electoral central a publicat azi numărul total al alegătorilor înscriși în listele electorale permanente pentru localele din 27 sept 2020. Acest număr, căutat mai ceva decât șirul lui Fibonnaci, este 16.638.493. Atâția alegători suntem.
Țineți minte această cifră.
Comparați-o cu cifrele de la alegerile de anul trecut și de la referendum – cca 19 mil rezidenți în România și 600 de mii cu reședința în străinătate.
Urmăriți ce cifre vor fi scoase din joben în decembrie, la parlamentare, în raport de această cifră.


Dacă aveți curiozitatea, intrați pe site-ul Avocatului Poporului. Veți vedea că i se cer explicații oficiale lui Vela pentru că, la referendumul din 2011, eram sub 20 mil, iar acum părem a fi cu cel puțin 2 mil mai mulți (cifre de la INS), în condițiile în care toate statisticile din lume ne dau ca poporul european cu cea mai abruptă involuție demografică, antrenată de exodul economic și de îmbătrânire și spor negativ al populației (nașteri mai puține decât decese). Aici se află sursă celor mai mari fraude electorale, precum și zona de alunecuș riscant al statuilor pandemice, care nu mai știu cum să scoată cămașa cu cifrele panicii.“

Romanian Global News

Read Previous

Activistul civic pentru drepturile românilor din Covasna, Harghita și Mureș, Dan Tanasă, candidează pe listele AUR la alegerile parlamentare

Read Next

Președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop: “Academia Română şi ICR – în serviciul comun al cauzei aşezării culturii româneşti în lume”