Dezbaterea Trump-Biden! Trump: Familia ta a primit 3,5 milioane de dolari şi cândva va trebui să explici de ce ai primit banii ăştia. Eu nu am primit niciodată bani din Rusia

„Nimeni nu a fost mai dur faţă de Rusia decât Donald Trump. Şi vă spun, ei au luat portul pentru submarine – îţi aminteşti, s-a întâmplat în mandatul tău şi al lui Barack Obama – au luat o parte din ceea ce trebuia să fie Ucraina. Le-aţi oferit acea parte. Dar tu ai primit foarte mulţi bani din Rusia, ţi-au plătit foarte mulţi bani şi probabil încă o fac”, a declarat Dobald Trump în dezbaterea cu Joe Biden, preluat de Romanian Global News.

Fragment din dezbatere:
Kristen Welken: Domnilor, vom merge mai departe la următoarea secţiune, care este securitatea naţională. Vreau să încep cu securitatea alegerilor noastre şi o ştire recentă: noaptea trecută, oficialităţi de prim rang din serviciile de informaţii au confirmat din nou că Rusia şi Iranul încearcă să influenţeze aceste alegeri. Ambele ţări au obţinut informaţii despre alegătorii americani, afirmă aceste oficialităţi, iar Iranul a trimis mesaje de initimidare alegătorilor din Florida. Această întrebare este pentru dvs, dle vicepreşedinte: ce aţi face pentru a pune capăt acestei ameninţări? Aveţi două minute.

Joe Biden: Am afirmat clar şi cer tuturor să îmi asculte promisiunea. Am afirmat clar că orice ţară, indiferent care, ce se amestecă în alegerile americane va plăti un preţ. Va plăti un preţ. A fost clar că în aceste alegeri – nu vreau să vorbesc despre ultimele – în aceste alegeri, Rusia a fost implicată, China a fost implicată într-un anumit grad şi acum aflăm că şi Iranul este implicat. Vor plăti dacă voi fi ales. Se amestecă în suveranitatea americană. Asta se întâmplă acum: se amestecă în suveranitatea americană. Şi din câte ştiu, nu cred că preşedintele a spus ceva despre asta, nu cred că a spus niciun cuvânt. Nu ştiu de ce nu a spus niciun cuvânt lui Putin despre asta şi nu ştiu ce a spus recent, dacă a spus ceva, iranienilor. Dar ideea este asta: suntem în situaţia în care ţări străine încearcă să se amestece în rezultatul alegerilor noastre. Propriul consilier pentru securitatea naţională i-a spus ce se întâmplă cu prietenul lui Rudy Giuliani. A fost folosit ca un pion rus, a fost alimentat cu informaţii false şi apoi ce se întâmplă? Nu se întâmplă nimic. Şi apoi aflăm că tot ceea ce se întâmplă este că Rusia doreşte să se asigure că eu nu voi fi ales noul preşedinte al SUA, pentru că ei ştiu că eu îi cunosc şi ei mă cunosc, la rândul lor. Nu înţeleg de ce acest preşedinte nu doreşte să ia măsuri când ei plătesc recompense pentru ca soldaţii americani să fie ucişi în Afganistan, când sunt angajaţi în activităţi care încearcă destabilizarea NATO în totalitate. Nu înţeleg de ce nu o face şi merită să întrebăm: de ce nu au fost luate măsuri? Orice ţară se va amesteca în treburile noastre va plăti un preţ, pentru că ne afectează suveranitatea.

Kristen Welken: Dle preşedinte Trump, aceeaşi întrebare pentru dvs. Timp de două alegeri consecutive, au existat implicări ale adversarilor externi. Ce aţi face într-un viitor mandat pentru a pune capăt acestor practici?

Donald Trump: Lăsaţi-mă să răspund la prima parte, aşa cum a răspuns Joe. Joe, acei 3,5 milioane de dolari din Rusia au venit prin Putin, pentru că era foarte apropiat de fostul primar al Moscovei şi de soţia primarului Moscovei şi ai primit 3,5 milioane de dolari. Familia ta a primit 3,5 milioane de dolari şi cândva va trebui să explici de ce ai primit banii ăştia. Eu nu am primit niciodată bani din Rusia, nu primesc bani din Rusia. Acum, despre ştirea de ieri noapte. Ştiam tot despre asta şi prin John Rathcliffe, care este fantastic, am aflat că ambele aceste ţări doresc ca eu să pierd alegerile. Pentru că nimeni nu a fost mai dur faţă de Rusia, nimeni nu a fost mai dur decât mine cu Rusia. Între sancţiuni, tot ce am făcut cu NATO… Ştiţi, am convins ţările NATO să contribuie cu încă 130 de miliarde până la un total de 420 de miliarde de dolari pe an pentru a ne apăra de Rusia. Am vândut, în timp ce el vindea perne şi saltele, am vândut distrugătoare de tancuri Ucrainei. Nimeni nu a fost mai dur faţă de Rusia decât Donald Trump. Şi vă spun, ei au luat portul pentru submarine – îţi aminteşti, s-a întâmplat în mandatul tău şi al lui Barack Obama – au luat o parte din ceea ce trebuia să fie Ucraina. Le-aţi oferit acea parte. Dar tu ai primit foarte mulţi bani din Rusia, ţi-au plătit foarte mulţi bani şi probabil încă o fac. Dar, după dezvăluirile de astăzi, este încă şi mai rău. Toate e-mailurile, acele e-mailuri oribile despre banii pe care îi primeai, tu şi familia ta. Joe, erai vicepreşedinte când o parte din aceste lucruri s-au întâmplat şi nu ar fi trebuit să se întâmple vreodată. Şi cred că datorezi o explicaţie poporului american: de ce… o persoană a avut o conferinţă de presă în urmă cu puţin timp, o persoană care ar fi trebuit să colaboreze cu tine şi familia, dar ce a spus este grav. Nu mă refer la mine, dar cred că trebuie să lămureşti poporul american. Ai putea să o faci chiar acum.

Joe Biden: Nu am luat niciun ban de la vreo sursă străină niciodată în viaţa mea

Afacereile negre ale lui Biden!

Revenind la afacerile de corupție ale familiei Biden, noi mesaje electronice legate de Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, contracandidatul lui Donald Trump la președinția Statelor Unite, ies la iveală, zilnic, mesaje care nu exclud și traficul sexual. Unul dintre foștii asociați ai Bidenilor, Tony Bobulinski, a pus la dispoziția presei o serie de mesaje și o declarație personală care a inflamat deja media online din America, scrie www.activenews.ro

Breitbart.com anunță că Bobulinski va preda toate materialele confidențiale către FBI, serviciul federal de investigații. Între aceste mesaje, cel puțin unul interesează direct eventualii investigatori români.
Potrivit informațiilor date publicității de Fox News, pe 17 mai 2017 Hunter Biden scrie echipei sale:
„Chinezii vin și citez: să fie partenerii mei, să fie parteneri cu Bidenii.”

Peste două zile, în 19 mai 2017, Hunter Biden scrie:
„Hey Tony am o idee. În lumina faptului că suntem într-un impas de toate felurile și ambii avocați ai lui James și Președintele meu a spus un NU categoric – Eu cred că toți trebuie să ne întâlnim în România marți, săptămâna viitoare. Zhang va fii acolo de asemenea și va fi un acord complet dacă se țin de plan. Cu toții vrem să fiți parte din acest parteneriat și vă respectăm poziția.”

Cu două zile înainte de dezbaterea finală a celor doi candidați, conform unei fotografii publicate de jurnalista Sorina Matei, două Comisii speciale reunite ale Senatului SUA au solicitat avocaților lui Hunter Biden să transmită nu mai târziu de data de 23 octombrie, toate informațiile pe care le au despre afacerile lui Biden Jr. dar și Biden Sr.cu o serie de persoane, între care și cel mai versat miliardar al României, Gabriel „Puiu” Popoviciu, ginerele demnitarului comunist Ion Dincă zis „Te-leagă”, condamnat la 7 ani de închisoare pentru „Afacerea Băneasa”, în prezent fugitiv la Londra.
Pe terenul fostei Ferme Băneasa, obținut fraudulos de Popoviciu la un preț de 150 de ori mai mic, se află acum complexul Băneasca Shopping Center, cu IKEA și Ambasada SUA, care a concesionat în perioada Obama – Biden 40.000 de m/p de la Popoviciu pentru suma de 15.000.000 de dolari și a mers mai departe cu contractul deși se cunoșteau ilegalitățile lui. Ulterior s-a dovedit că tocmai Hunter Biden a fost unul dintre „consilierii” lui Popoviciu chiar „într-o vreme în care SUA și aliații punea presiune pe România să lupte împotriva corupției”, după cum a scris până și New York Times.
Un alt nume asociat cu România dar și cu China din lista alcătuită de Comisiile speciale ale Senatului este cel al unui anume Zhang Jian Jiu (scris Zang), oficial al Companiei chineze China Energy Company Limited (CEFC) și cel mai probabil companionul lui Hunter Biden la care se referă în mesajul redat mai sus. (Un personaj cu același nume este afiliat ambasadei Chinei de la București și este implicat în trafic sexual, potrivit unei anchet a presei din anii trecuți).
În perioada în care Hunter Biden venea să se întâlnească cu Zhang în România compania chineză CEFC – evaluată pe atunci la circa 40 de miliarde de dolari și cu un procent important de acțiuni ale gigantului rusesc Rosneft, în valoare de 9 miliarde de dolari – încerca să cumpere de la compania kazahstaneză KazMunaiGaz fostul Grup Rompetrol al lui Dinu Patriciu cu cea mai mare rafinăriei din țară, Petromidia.

Romanian Global News

Read Previous

FBI, DOJ și DCI dezmint că e-mailurile lui Biden sunt o „dezinformare rusă”

Read Next

SUA, Polonia, Ungaria și alte 29 de state au semnat o declarație pentru promovarea sănătății femeilor, consolidarea familiei, protejarea vieții mamei și a copilului. România nu a semnat!!!