Scandalos! Una din trompetele Covid cele mai mediatizate din România, Dr. Musta, câștigă o avere din testele covid! Mergeți repede să vă testați! Big Farma are nevoie de banii voștri!

„Un doctor, șef de secție de boli infecțioase la un spital din Timișoara, aproape că plânge de focul pacienților și de starea psihologică a colegilor din “linia întâi” a luptei cu Covid. E coleg de “suferință” cu managerul acelui spital (Oancea), care spunea că îi așteaptă cu lumânări în spital pe negaționiști. Se numește Virgil Musta și e un vector important al ideologizării covidului și al răspândirii panicii menite a subjuga sufletele și a bloca rațiunea”, scrie avocatul Gheorghe Piperea pe FB, preluat de Romanian Global News.

“Același doctor este prezent pe pagina de prezentare a clinicii Profilaxis din Timișoara, alături de alți trei doctori cu numele Musta. Probabil că respectiva clinică e proprietatea familiei. Această clinică efectuează teste covid pe care le prelucrează la spitalul Victor Babeș din Timișoara, unde dl dr Musta este șef de secție de infecțioase și plânge artistic pe umerii familiilor de bolnavi COVID-19 și ai colegilor “din linia întâi”. Testul covid se face pentru “modesta” sumă de 300 de lei. Înmulțiți cu 30 de mii de teste (cu siguranță sunt mai multe, de când cu deschiderea robinetului testărilor), și o să vedeți cât de “modestă” e suma totală obținută numai din testare – 9 mil lei(…)”.

Romanian Global News

Read Previous

Scriitorul american Rod Dreher: Voi, în România, știți ce înseamnă să fiți dominați de către o putere străină, Uniunea Sovietică. Vă rog nu vă cedați identitatea de dragul unei dominații din partea altei puteri străine, dar mai soft: Uniunea Europeană!

Read Next

Ucraina latră, Ungaria iși vede de treabă și își apără conaționalii! România nici acum nu a dat bursele pentru elevii români din Ucraina!!!