Ce le-a transmis Premierul României românilor din Franța prezenți la întâlnirea de la ambasada din Paris!

„Mă bucur că suntem împreună în această seară ploioasă şi vă mulţumesc că aţi venit deşi vremea nu e foarte prietenoasă. Am aşteptat cu emoţie această întâlnire, când mi-am făcut programul, între cele momente ale vizitei am ţinut în mod deosebit să avem această întâlnire, sigur, cu o parte dintre românii care trăiesc aici la Paris şi sunt foarte fericit că suntem împreună”, le-a spus Ludovic Orban românilor prezenți la întâlnirea de la Paris, transmite Romanian Global News.

“Uitându-mă la voi sunt şi mai mândru de ţara mea, văd atâţia români care au reuşit într-o ţară să-i spunem străină, chiar dacă Franţa nu este chiar atât de străină cum sunt alte ţări. România e un pic mai săracă fără voi, să nu uitaţi niciodată că România e ‘acasă’ şi e ţara noastră şi îmi dau seama cât de puternică ar putea deveni România cu asemenea oameni în ţările din lume şi mai ales din Uniunea Europeană, dacă am putea să vibrăm împreună, să acţionăm împreună pentru interesele comune pe care le avem”, a declarat Ludovic Orban în alocuţiunea susţinută la Ambasada României la Paris, Palatul Behague, în faţa unor membri ai comunităţii de români din Franţa.
Orban a menţionat ca subiect central al vizitei în Franța a fost semnarea foii de parcurs actualizate a Parteneriatului strategic cu Franţa pentru următorii patru ani cu omologul său, Jean Castex, dar şi întâlnirile avute la OECD, pe cea cu reprezentanţi ai mediului de afaceri francez şi cele cu preşedinţii Adunării Naţionale şi Senatului francez.
„Să nu vă simţiţi niciodată singuri. Vă doresc să reuşiţi în cariera voastră şi nu uitaţi să ţineţi legătura cu România şi să ajutaţi România atunci când este nevoie”, a spus Orban.

Romanian Global News

Read Previous

Mesaj dur adresat de Patriarhul BOR către guvern: Dumnezeu nu se lasă batjocorit! Mesajul a fost auzit de toții preoții din țară și de credincioși

Read Next

Învățată să fure și să mintă, Biserica Ortodoxă Rusă împreună cu instituțiile Dodonului, iau cu forța o parohie din cadrul Mitropoliei Basarabiei