Medicul Monica Pop SE REVOLTĂ: De ce e INTERZISĂ autopsia la pacienții COVID? Protecția e o POVESTE

Medicul Monica Pop acuză că în medicina din România nu se mai ține cont de nicio boală și susține că în România autopsiile la pacienții cu coronavirus sunt interzise în mod aberant, întrucât doar acestea pot stabili adevăratul tratament pentru coronavirus, scrie www.stiripesurse.ro, preluat de Romanian Global News.
„A AJUNS UN VIRUS SA CONDUCĂ SI SĂ RĂSTOARNE PLANETA!!! SI TOATA VIATA EI!!
Oricine află despre un cunoscut ca este bolnav sau , mai rău, că s-a stins, indiferent in urma carei patologii, intreabă imediat :”de covid”?!
Asadar, au disparut ca prin farmec toate celelalte afectiuni severe, care pot duce la asa ceva!.Dar, care decimează in continuare, fapt de care nu prea se tine seama! Nu mai sint boli pulmonare, cardiovasculare, nici digestive, cancere, accidente, traumatisme, agresiuni, diabet si ciroze decompensate, suicid, toxiinfectii etc! NIMIC! Doar covid!
Intrebări :- de ce sint puse in fată exclusiv aspectele negative ( bolnavii din ATI, cazurile grave, mortii) si nu se discuta nimic despre cei 85% vindecati. Cine si ce cîștigă din panica indusă cu bună știință?

  • de ce este neindicată necropsia, stiut fiind că justificarile cu protectia fata de medicii legisti e o poveste! Ei se pot proteja asa cum o fac si medicii infectionisti, ATI, pneumoligi, etc. Se stie că doar prin efectuarea necroosiei se pot constata leziunile provocate de o afectiune si astfel se pot combate . Si salva vieti!
    Raspunsuri ?!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

Romanian Global News

Read Previous

Donald Trump: Dacă număraţi voturile legale, eu câştig uşor. Dacă număraţi voturile ilegale, ei pot încerca să ne fure alegerile”

Read Next

Protest în Piața Victoriei: “Libertate!”Sute de oameni s-au adunat și la Timișoara