Țara mamă, România, continuă să ajute frații de peste Prut!

România rămâne în continuare alături de basarabeni. Consiliul județean Ilfov, înfrățit cu raionul Ialoveni a co-finanțat reconstrucția acoperișului Liceului Teoretic „Olimp” din Costești, informează Consiliul raional Ialoveni, preluat de Romanian Global News.

Pentru că în bugetul consiliului nu erau alocate resurse pentru așa tip de lucrări, iar problema nu mai suferea amânare președintele raionului Mihail Silistraru s-a adresat României.
„O problemă stringentă ce nu mai suferea amânare a fost pusă în fața Arministrației raionului la început de an calendaristic – reconstrucția acoperișului LT ”Olimp” din satul Costești. Din cauză că în bugetul Consiliului raional nu erau alocate resurse pentru așa tip de lucrări, președintele raionului, domnul Mihail SILISTRARU s-a adresat cu solicitare de suport la Consiliul județean Ilfov, Unitate Administrativ teritorială din România înfrățită cu raionul Ialoveni. Frații noștri din România au acceptat co-finanțarea obiectivului propus și au venit cu un suport de 1,6 mil. de lei la suma totală de proiect de 2,5 mil. lei”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Consiliului raional Ialoveni.
Lucrările de reconstrucție a acoperișului urmează să fie finisate până la sfârșitul acestei luni.

Consiliul raional Ialoveni subliniază că buna colaborare a Administrației raionului cu Consiliile Județene din România duce la realizarea de obiective frumoase, dar mai ales foarte utile pentru cetățenii raionului.

Romanian Global News

Read Previous

TRUMP aruncă BOMBA: SISTEMUL DE VOT DOMINION A ȘTERS 2,7 MILIOANE DE VOTURI PENTRU TRUMP și alte 500.000 de voturi pentru TRUMP i le-a plasat la BIDEN

Read Next

Deputatul PNL Daniel Gheorghe, APEL către electoratul basarabean: Votați-o masiv pe Maia Sandu și alungați-l pe coruptul Dodon!