Biserica KGB nu se dezminte și nu renunță la “poporul moldovenesc”. Mesajul transmis Maiei Sandu este clar!

Patriarhul Kiril al Moscovei și al întregii Rusii a felicitat-o pe Maia Sandu, pentru victoria obținută în turul 2 al alegerilor prezidențiale din 15 noiembrie, neuitând în finalul mesajului să amintească de “poporul moldovenesc”, invenția rusească pentru îndepărtarea basarabenilor de Țara mamă, România, transmite Romanian Global News.

„Dragă Maia Grigorievna! Vă felicit pentru victoria dvs. la alegerile prezidențiale din Republica Moldova și îmi exprim speranța pentru o interacțiune constructivă continuă a autorităților seculare cu Biserica Ortodoxă din Moldova. Sunt convins că această cooperare poate aduce o contribuție semnificativă la crearea unei societăți puternice din punct de vedere spiritual și sănătoase din punct de vedere moral, la stabilirea păcii și armoniei între oameni, precum și la educația patriotică a locuitorilor Republicii. Vă doresc ajutorul și succesul lui Dumnezeu în viitoarea slujire a poporului moldovenesc”, se arată în mesajul Patriarhului Kiril.
Mai este de văzut și unde aruncă Kiril sămânța….Dacă solul este primitor, sămânța otrăvită va crește, dacă nu, se usucă. Vom vedea!

Romanian Global News

Read Previous

George Damian: Pendulul speranţei la Chişinău

Read Next

Cum vrea Biden să câștige alegerile! Noi dovezi ale fraudei electorale masive din SUA!