Celebrul microbiolog francez Didier Raoult despre vaccin: „Cel care va câștiga cei mai mulți bani este Bill Gates

Microbiologul spune că este „sceptic” și se întreabă cine beneficiază de știrile viitoarelor vaccinuri. Vrea să vadă ca să creadă. Aceasta este, în esență, ceea ce a spus Didier Raoult despre un posibil vaccin împotriva coronavirusului, anunțat de mai multe companii farmaceutice, precum Pfizer și BioNTech, sau chiar Moderna, scrie https://alephnews.ro, preluat de Romanian Global News.

Microbiologul spune că este „sceptic” și se întreabă cine beneficiază de știrile viitoarelor vaccinuri.

Cel care va câștiga cei mai mulți bani este Bill Gates”, a spus acesta.

La microfonul CNews și Non Stop People, miercuri, 18 noiembrie, medicul a amintit că „pentru moment, nu există vaccin împotriva Covid19”. Vom vedea.
El a adăugat: „Dacă este un vaccin sigur, de ce nu. Pentru moment, întrebarea nu se pune. Este science fiction. În ziua în care vaccinul va ajunge realitate, vă voi oferi o părere. Nu fac preziceri ”, a continuat el.
Microbiologul s-a întrebat, de asemenea, despre anunțurile în cascadă din ultimele zile despre viitoarele vaccinuri. „Sunt sigur că bursele cresc nebunește. Cel care va câștiga cei mai mulți bani este cel care a câștigat cel mai mult până acum: Bill Gates cu Moderna. Sunt puțin sceptic și mă întreb dacă nu este un joc Bitcoin”, a adăugat directorul IHU Méditerranée Infection din Marsilia.

Romanian Global News

Read Previous

A fost aprobată lista sediilor secțiilor de votare din străinătate și Basarabia la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2020! 748 de secții. Or fi de ajuns?

Read Next

Studiu danez: Măștile oferă o protecție redusă împotriva COVID-19: NU se confirmă reducerea la jumătate a riscului de infectare