Kevin Foster, ministrul britanic pentru Imigraţie, pentru românii care muncesc în Marea Britanie: cei care vin până pe 31 decembrie 2020 pot face cerere de rezidenţă pe mai departe

Circa 150.000 de români muncesc în Londra şi peste 550.000 în toată Marea Britanie, potrivit datelor oficiale prezentate de ministrul britanic pentru Imigrări, într-un interviu acordat Pro TV, preluat de Romanian Global News.
„Suntem încântaţi că peste 4, 2 milioane de oameni au făcut deja cereri online să rămână aici, iar procesul de înregistrare are loc până la sfârşitul lunii iunie, anul viitor.

550.000 dintre cei care au făcut deja cereri să rămână sunt cetăţeni români. Asta e minunat pentru noi britanicii, pentru că aceşti români sunt prietenii noştri, vecinii noştri şi ne dorim că ei să rămână. Şi cei care vin până pe 31 decembrie 2020 pot face cerere de rezidenţă pe mai departe”, a declarat Kevin Foster, ministrul britanic pentru Imigraţie, în interviul acordat Pro Tv.

„E o viză gratuită, este procesată mai repede ca vizele necesare pentru alte job-uri şi nu trebuie să plătească nici taxă de imigrare. Cine vine, trebuie să fie calificat, să vorbească acceptabil engleza şi angajatorul să aibă actele în regulă”, a mai spus Foster.

Romanian Global News

Read Previous

Curs de perfecționare online pentru profesorii români din Ungaria

Read Next

Ciprian Apetrei: Felicitări, Maia Sandu, dar când denunţi teza Moldovei suverane? Când facem Unirea?