Medici din Târgu Mureș, anchetați după moartea Părintelui Ghelasie, o voce puternică împotriva Dictaturii Covid. L-au tratat de Covid, deși testul a fost NEGATIV!

Părintele Ghelasie, unul dintre ultimii ucenici ai Sfântului Părinte Arsenie Boca, a trecut la cele veșnice în urmă cu o săptămână, după ce fusese internat la spitalul din Târgu Mureș. Inițial, cauza morții a fost considerată infectarea cu Covid-19, însă ultimul test făcut înaintea decesului a fost unul negativ. Poliția anchetează acum medicii care l-au tratat pentru a descoperi dacă este vorba de o speță de malpraxis, scrie www.stiripesurse.ro, preluat de Romanian Global News.

Organele de anchetă investighează această situație și medicii de la Târgu Mureș ar putea fi acuzați de malpraxis, pentru că i-au administrat medicamente foarte puternice împotriva Covid-19, deși testul era negativ, potrivit sursei citate. Părintele, încă tânăr putem spune, la nici 60 de ani, era bolnav de inimă, afirmă ucenici ai săi.
Ultimele sale predici au fost foarte puternice, țintite la adresa Dictaturii Covid și a celor care interzic pelerinajele la sfintele moaște ale Sfintei Parascheva și Sfântului Dimitrie. Le puteți urmări mai jos.

„Uitați-vă dumneavoastră că din boala asta au făcut ca o religie. Și au îndemnat lumea să se închine, domnule! Nu vedeți că o să se lupte să va închinați bolii, să nu i va mai închinați lui Hristos?”, spunea Părintele.

„Vor să vă închidă, să nu vă mai lase să vă spovediți, să nu vă mai împărtășiți, că acolo e boala, la potir, auzi! Greșit! După toate greutățile noastre, nu vedeți că vor să vă închidă sărbătorile?”

„Mergeți și împărtășiți-vă! Cel care va scăpa Omenirea de această cădere mare va fi Sfântul Potir. Acolo e Hristos! Acolo e Lupta!”

Părintele stareț Ghelasie a primit Crucea Patriarhală, cea mai înaltă distincție acordată în Patriarhia Română.

Starețul Ghelasie Țepeș s-a numărat printre cei care au avut fericirea să-l cunoască în viață pe părintele Arsenie Boca. De nenumărate ori el a povestit despre întâlnirea cu acesta și despre impresia puternică pe care Sfântul Ardealului a lăsat-o asupra sa.

„Eu am văzut în dânsul numai harul Lui Dumnezeu. Și, în plus, am aflat după aceea că Părintele Arsenie Boca spunea: «eu am călugări albi în lume». Este vorba aici de curăția sufletească pe care pot s-o aibă și oamenii din lume nu numai călugării. Chiar Părintele spunea :«Măi, nu toți cei din mânăstire se mântuiesc, așa cum nici toți din lume se prăpădesc»”, spunea părintele Ghelasie Țepeș într-un interviu, în urmă cu ceva vreme.

Părintele Ghelasie a trecut la Domnul cu doar două săptămâni înainte de împlinirea a 31 de la trecerea la Domnului a Sfântului Ardealului. Părintele Arsenie Boca a fost primul fost deținut politic propus spre canonizare, cu dosarul completat și studiat de o comisie specială, dosar care, în mod inexplicabil, este pus pe pauză, scrie www.activenews.ro

Romanian Global News

Read Previous

Francezii și germanii au protestat împotriva unor legi naziste pe care autoritățile supuse Big Farma din Franța și Germania le adoptă

Read Next

Justiția portugheză desființează testul RT-PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare. Când vor începe procesele pentru abuz în serviciu împotriva lui Arafat & comp?