Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 17, 2021

Avocatul Gheorghe Piperea: Dacă Pfizer, Moderna și AstraZeneca se tem de răspunderea pentru efectele adverse ale produselor lor, de ce am avea noi încredere în ele?

Pfizer și Moderna au obținut imunitate de răspundere civilă și penală pentru potențialele nenorociri cauzate de vaccinul-minune. AstraZeneca a obținut același lucru în Marea Britanie, scrie avocatul Gheorghe Piperea, preluat de Romanian Global News.

America, patria libertății și a non-discriminării, a acordat aceeași imunitate autorității de autorizare, control și supraveghere ale alimentelor și medicamentelor (FDA), precum și angajatorilor care vor refuza joburi celor nevaccinați.
Problema enormă care de ridică este cea de încredere în vaccinul anti-covid, în special, și în vaccinuri, în general. Dacă Pfizer, Moderna și AstraZeneca se tem de răspunderea pentru efectele adverse ale produselor lor, de ce am avea noi încredere în ele? Această anti-reclamă pe care Big Tech corporations și-o fac singure nu poate fi înlăturată cu porcăriile de reclame insidioase ale starurilor care oferă milioane cu titlu de donație pentru a se vaccina prioritar.
Problema insolubilă este alta – dacă Pfizer, Moderna și AstraZeneca au imunitate în SUA și UK, atunci vor cere același lucru și în UE, sub sancțiunea opririi livrării vaccinului. În UE există directive și jurisprudență CJUE care opresc această abjectă imunitate de răspundere civilă și penală. La fel și Constituțiile statelor membre și convențiile internaționale relative la drepturile pacienților.
Dar chiar credeți că “autoritățile” noastre, începând cu primul promotor de “vaccine” al țării, KWI, și continuând cu comandantul acțiunii, Raed A., vor pierde “șansa” de a bifa un nemaipomenit succes în chestiune, doar pentru că există drept și jurisprudență UE, plus CEDO, plus Convenția de la Oviedo, care nu permit imunitatea de răspundere?
Vă spun eu – îi doare la bască de efectele adverse ale vaccinului și de faptul că nimeni nu va răspunde pentru malpraxis.
Vor face 100 de mii de vaccinuri pe zi, fără ca vreo armată de sute de mii de medici și asistente să deruleze vreo procedură rezonabilă de monitorizare (care, cică, va dura 2 ani).
O să ne “monitorizeze” serviciile secrete, poliția, jandarmii, armata, paznicii de la mall, liftierii instituțiilor publice, dar nu medicii.
Iar cu efectele adverse ne vom descurca singuri.
Măcar vom fi fericiți că formele bolii vor fi ușoare, iar masca va trebui purtată încă 5 ani, și nu 10 (sau indefinit, până la a 76-a mutație a virusului).
PS Statul de drept și atașamentul tuturor față de drepturile și libertățile omului vor fi la ananghie imediat după ce primul angajator va fi concediat/refuzat la angajare un nevaccinat, după ce prima companie aeriană va fi refuzat accesul în avion unui nevaccinat, după ce prima grădiniță/școală va fi refuzat accesul copiilor nevaccinaților etc. Să vedem dacă minoritățile sanitare vor fi tot atât de protejate de lege și de “valorile comunității” ca și minoritățile sexuale…

Romanian Global News

Read Previous

Mitropolitul Basarabiei: Suntem un Neam, o Biserică, o Istorie și un Ideal

Read Next

,,Noaptea, ca hoții”