,,Noaptea, ca hoții”

„Ai mei” n-au mai avut răbdare, odată împărțeala terminată! Președintele PNL, Ludovic Orban, a fost ales, în noaptea de luni spre marți, președinte al Camerei Deputaților, la capătul unei ședințe cu scandal, în care AUR a părăsit sala, motivând că este foarte târziu, scrie www.cotidianul.ro, preluat de Romanian Global News.

Ludovic Orban a câștigat șefia Camerei Deputaților, obținând 179 de voturi „pentru” și 110 împotrivă.
Celălalt candidat, Alfred Simonis (PSD) a fost votat de 110 deputați, iar 179 au votat „împotrivă”.
Orban a fost ales la capătul unei ședințe care a început la ora 12.00 și s-a terminat cu mult după miezul nopții.
La ora 23.30, decanul de vârstă al deputaților a închis ședința și AUR a părăsit sala.
AUR s-a întors în sală aproape de miezul nopții, s-a ales un alt decan de vârstă și ședința s-a reluat pentru alegerea președintelui și a Biroului Permanent al Camerei Deputaților.
De asemenea, sentoarea USR PLUS, Anca Dragu, a fost ales, luni seară, preşedinte al Senatului, cu 75 de voturi „pentru”.
Anca Dragu a obţinut 75 de voturi „pentru” şi 51 „împotrivă”. Alte șapte voturi au fost nule.
În total, au fost exprimate 133 de voturi. Ea a candidat pentru funcția de președinte al Senatului alături de senatorul PSD Lucian Romaşcanu, social democratul obținând doar 51 de voturi „pentru”, în vreme ce alți 75 de senatori au votat „împotrivă”.

Romanian Global News

Read Previous

Avocatul Gheorghe Piperea: Dacă Pfizer, Moderna și AstraZeneca se tem de răspunderea pentru efectele adverse ale produselor lor, de ce am avea noi încredere în ele?

Read Next

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni