Parohia românească „Învierea Domnului” din Massa, Italia își ajută conaționalii aflați în nevoie din Țară

De la parohia românească „Învierea Domnului” din Massa, Italiaau plecat spre România mai multe colete conținând dulciuri și alimente, destinate copiilor și familiilor defavorizate, transmite preotul Paroh Dragoș PAVEL, preluat de Romanian Global News.

Coletele sunt destinate unui număr de 55 de copii. Dintre aceștia, 25 de copii sunt înscriși la Centru de zi Hărmăneasa, Com. Heleșteni, jud. Iași, iar 30 de copii defavorizați sunt din localitatea Siliștea, Mun. Pașcani, Jud. Iași.
De asemenea vor mai primi ajutoare 3 familii din județul Iași: 2 familii defavorizate cu câte 5 respectiv 3 copii, din satul Oboroceni, Com. Heleșteni, Jud. Iași și o familie din municipiul Iași.
“Pe lângă aceștia, în urma spectacolului de colinde organizat în cadrul Școlii Parohiale, 40 de copii ai Parohiei noastre, au primit vizita neobositului Moș Crăciun.
Mulțumim Domnului pentru binecuvântarea de a fi de folos fraților noștri și de a ne bucura întru bucuria lor împreună cu toți donatorii și făcătorii de bine, enoriași ai Parohiei Massa, credincioși din localitea Arezzo, din Anglia și România.
Hristos Se naște slăviți-L!”

Romanian Global News

Read Previous

Părintele Patriarh Daniel: „Taina Crăciunului este taina iubirii smerite şi milostive a lui Dumnezeu”

Read Next

O româncă este în topul celor mai buni consultanți bancari din Spania