Daruri din Țară pentru zece familii din Bălţi

Marţi, 5 ianuarie, Prea¬sfințitul Părinte Antonie, Episcop de Bălţi, însoţit de părintele Dorian Revenco, preot misionar în cadrul episcopiei, şi doamna preoteasă Lucia Cernei, preşedintele Societăţii Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălţi, a făcut o ¬vi¬zită la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Bălţi, informează Biroul de presă al eparhiei, transmite www.ziarullumina.ro, preluat de Romanian Global News.
Reprezentanții episcopiei au oferit la zece familii, angajați ai teatrului, cutii cu produse alimentare dăruite de Asociaţia Investitorilor din România (AIR) în Republica Moldova. Darurile au ajuns la Bălţi prin Misiunea socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei şi Societatea Femeilor Ortodoxe din cadrul Episcopiei de Bălţi.
Preasfințitul Părinte Antonie a menţionat că este o bucurie să fie prezent din nou la Teatrul Naţional „Vasile Alecsandri” din Bălţi, i-a felicitat pe toţi lucrătorii teatrului cu ocazia sărbătorii Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos şi a Anului Nou şi a specificat cine a donat produsele, pen¬tru cine sunt destinate şi cine a contribuit ca ele să ajungă la Bălţi.
Doamna Onorina Tănase Burlacu, director general al Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Bălţi, a mulţumit Asociaţiei Investitorilor din România în Republica Moldova pentru daruri şi a menţionat că acestea „sunt o adevărată binecuvântare pentru cele zece familii de lucrători ai teatrului la sărbătorile de iarnă”.

Romanian Global News

Read Previous

R. Moldova va rămâne principalul beneficiar al asistenţei oficiale pentru dezvoltare acordată de România

Read Next

Scriitorul și jurnalistul român Matei Vișniec, decorat de președintele francez cu Ordinul Național al Meritului