“Welcome to Securistan!” Avocatul Dan Chitic: De-acum orice idee, orice discurs naționalist va fi catalogat ca “trumpist”

„Marea Revoluție Globală din 2020 a învins – Biden a fost confirmat Președinte al SUA”, scrie avocatul Dan V Chitic într-o postare post evenimentele din SUA și post ungerea lui Biden de către Congres. Avocatul remarcă însă că importanța istorică a acestor zile și a acestor vremuri pe care le trăim este că s-a dus la îndeplinire ce trebuia: Marea Resetare. Și nu prin înfrîngerea lui Trump, cu fraudarea alegerilor, ci prin eradicarea și diabolizarea „trumpismului”. „Vă aduceți aminte de discursul lui Trump de la ONU în care a vorbit deschis despre virtuțile și valorile naționalismului? Ei bine, aia înseamnă „trumpism”, amintește Chitic. El spune că „Noua Normalitate” e aici!” așa că „Welcome to Securistan!”, transmite www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Publicăm textul integral:
„Momentele pe care le trăim zilele astea sunt istorice. Nu faptul ca Trump a pierdut Președinția, ceea ce era previzibil încă de la începutul pandemiei CoVid19. Nici faptul ca Biden a fost confirmat Presedinte #NoapteaCaHoții, după orele 03.30 AM ora Washingtonului. Nu! Ci modul in care a pierdut „trumpismul”. Sau, mai ales, ceea ce a fost catalogat ca „trumpism”… și cine sunt Adevărații pierzători ai „insurecției” din 6 Ianuarie 2021.
Căci in ultimii patru ani tot ce ținea de conservatorism și naționalism a fost catalogat de către media progresista mondiala (adică 99% din presa și 100% din media) ca fiind „trumpism”. Va aduceți aminte de discursul lui Trump de la ONU in care a vorbit deschis despre virtuțile și valorile naționalismului? Ei bine, aia înseamnă „trumpism”.
Ceea ce trebuia sa fie dus la îndeplinire Pt ca Marea Revolutie Globală – The Great Reset – nu era înfrângerea lui Trump, lucru simplu de făcut și deja realizat prin furtul unor voturi pe modelul Clotildian, ce era obligatoriu sa fie realizat era eradicarea și diabolizarea „trumpismului”.
Și au reușit!
Cum?
Printr-o „mineriadă” (da, aici ii dau odată dreptate lui Radu Tudor, care însă, după cum a folosit termenul, înseamnă ca nu a înțeles nimic nici măcar fin istoria recenta a României)!
Scenariul a fost aproape identic. Dar la altă scară, realizată cu alt ștaif, așa cu efecte hollywoodiene. Sistemul (Deep state-ul) a înțeles slăbiciunile și inabilitățile lui Trump și le-a folosit împotriva lui, așa, pe model românesc.
Căci egoul hipertrofiat și consilierii „bine intenționați” ai lui Trump nu l-au lăsat să iasă din scena oricum, ci cu alai, cu mulțime de oameni care să ii ridice osanale și sa îl însoțească pe drumul intrării in istorie.
Pentru ca „trumpismul” sa fie învins și compromis definitiv a fost nevoie doar ca manifestanților sa le fie deschisă calea către Capitoliu, după ce, in prealabil, au fost bine împănați de elemente revoluționare Profesioniste de la antifa.
Mineriada era gata… căci intrarea bezmeticilor ălora in Capitoliu a fost la fel de firească precum incendierea autobuzelor și pătrunderea in sediu MAI in 13 Iunie 1990 de către o mâna de oameni, alții decât cei care mai erau in acele zile in Piata Universitatii. Scenariul a fost același, dar realizat in stil mare, colorat, spectaculos, nu ca filmul gri al zilei de 13 Iunie. A fost nevoie și de sânge… sânge nevinovat. Motiv pentru care a existat si sânge… nevinovat, si vărsat fără motiv. Nu voi insista, va voi lăsa câteva imagini care demonstrează cele spuse mai sus, de la faptul ca Politia a permis accesul manifestanților in Parlamentul American, pana la oribila și inutila moarte a unei tinere.
Dar nu asta e subiectul postării mele, căci ce a fost, am văzut cu toții și mulți dintre noi am înțeles încă de noaptea trecută ce se petrece.
Nu soarta lui Trump mă interesează, căci pentru mine ca roman Trump nu a adus nimic bun in ultimii patru ani, SUA având același comportament de suzeran asupra coloniei România, neschimbat fata de epoca Obama: Trump ne-a luat gazele din Marea Neagră, Trump ne-a vândut fiare vechi la prețuri exorbitante, Trump ni l-a adus pe Zaharescu… si pentru toate astea și multe altele in plus, Trump nu ne-a dat nici măcar vize pentru a merge și cheltui banii noștri, aia putini, in SUA. De fapt, Trump nu a adus nimic nou sau bun României!
De aceea nu soarta lui Trump mă interesează, ci soarta „trumpismului”… aia mă îngrijorează!
Căci de acum orice idee, orice discurs naționalist va fi catalogat ca „trumpist” și va fi considerat un atac la democrație si la parlamentarism la fel de grav și inacceptabil precum ar fi dacă ai cita din Mein Kampf. Iar a fi „conservator” sau, Doamne ferește creștin, te va include automat pe lista scurta si neagră a fundamentaliștilor, la fel de periculoși precum membrii Isis.
De azi, a fi „trumpist” a devenit un stigmat, dacă nu cumva chiar o faptă penală.
Dacă mai adăugăm și ce spuneam încă de noaptea trecută, și anume ca de ieri orice manifestație publică a conservatorilor și naționalităților, adică a „trumpiștilor” de oriunde din lume, a devenit sinonimă cu insurecția și terorismul, atunci avem tabloul complet al victoriei finale, zdrobitoare a Marii Revoluții Globale din 2020.
Da, The Great Reset a avut loc:
„Noua Normalitate” e aici!
Say „Good bye” to Democracy!
Welcome to Securistan!
World wide.”

Romanian Global News

Read Previous

Cine vrea să arunce prima democrație a lumii în haos? Cine a scris scenariul și cine l-a executat?

Read Next

Claudiu Târziu: Consiliul pentru Discriminare practică poliția gândirii. Trebuie desființat