Dan Tanasă: PNL ȘI USR pregătesc primele acte de trădare națională în sprijinul UDMR

Dan Tănasă, deputat AUR, a afirmat că PNL și USR pregătesc primele acte de trădare națională pentru a slugări UDMR. Este vorba despre adoptarea Legii statutului minorităților naționale, prin care UDMR dorește crearea unor structuri și mecanisme proprii cu scopul realizării autonomiei teritoriale, transmite Romanian Global News.

„Preşedintele UDMR a mai vorbit despre dorinţa de a adopta, până la sfârşitul anului în curs, Legea statutului minorităţilor naţionale”.
UDMR încearcă de peste 15 ani să adopte o legea privind statutul minorităților naționale. Despre această lege academicianul Dinu C. Giurescu a afirmat în anul 2011 că poate duce la „prăbușirea hotarelor țării” (detalii aici https://www.dantanasa.ro/profesorul-dinu-giurescu…/).
Adoptarea unei astfel de legi echivalează cu un act de trădare națională. Sunt convins că PNL și USR vor încerca să adopte o astfel de lege pentru a face pe plac partenerului de guvernare UDMR. PNL și USR au dovedit deja în repetate rânduri că nu au niciun fel de intenție să acționeze în interesul național al României.
În calitate de deputat AUR voi depune toate eforturile pentru ca românii să știe cum acționează PNL și USR în interesul Ungariei!”, a afirmat Dan Tanasă pe contul său de facebook.

Mai multe despre această lege a UDMR aici:
https://www.dantanasa.ro/fcrchm-consideratii-generale-si…/
https://www.dantanasa.ro/documentar-al-centrului…/

Romanian Global News

Read Previous

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Read Next

Încă un atac la adresa limbii române în Ucraina! Cafeaua poate fi comandată încă și în limba maternă!