Breaking News :

Această perioadă pe care o trăim o putem eticheta fără să greșim drept dictatură medico-economică impusă de Big Pharma

TEORIA CONSPIRAȚIEI este REALITATE: Virusul SARS-COV-2 a fost conceput în laboratoarele Wuhan cu finanțare din SUA asigurată prin dr. Fauci. DOCUMENTE MILITARE secrete ale Agenției speciale DARPA a SUA publicate de Project Veritas

NAZISMUL VACCINIST ÎN ACȚIUNE: Câini-lupi asmuțiți pe demonstranții anti-vaccin din Olanda se înfig năpraznic într-un manifestant. Visează Ciucă, Rafila și Arafat la așa ceva la București?

Romanian Global News urează românilor de pretutindeni “La mulți ani cu sănătate și bucurii!”

Camera Deputaţilor a votat inițiativa AUR de înfiinţare a unei comisii care să ancheteze achiziţiile publice făcute în pandemie de Ministerul Sănătăţii. PNL-Câțu și UDMR au votat împotrivă! Prietenii știu de ce!!!

Ticăloșia conducerii Comisiei Europene față de contribuabilii europeni, adică față de noi! Europarlamentarul Chris Terheș expune contractele dintre producătorii de vaccinuri și Comisia Europeană: Pagini NEGRE, pentru a nu se vedea clauzele

Senatorul Claudiu Târziu: Cine e vinovat pentru morții din spitale? De ce antiviralul oferit de George Becali, care salva vieți, a fost refuzat?

Cum a pus Big Farma mâna pe PSD! Cel mai mare partid din România nu mai este al românilor! Lista doctorilor sponsorizați de Pfizer: Rafila și Cercel abonați la banii Big Pharma

Incredibil! Lucian Bode a adus numai la acest sfârșit de săptămână pe puțin 20.000 de votanți pentru AUR!

Trompetele propagandei dictaturii Covid mituite de Iohannis, Orban și Câțu! Cine și cât a luat pentru manipularea populației!

Senatul francez a RESPINS proiectul legislativ antinațional al marxiștilor privind vaccinarea Covid obligatorie. Va avea Big Farma majoritate în Parlamentul României?

Manifestul contra vaccinării obligatorii a plecat spre toți parlamentarii din România. Continuăm strângerea de semnături! Comentarii ale românilor: „Vaccinarea este facultativă, libertatea este obligatorie!”

Avertisment: Nu participați la o lovitură de stat parlamentară, respingeți certificatul verde. În caz contrar, contrareacția majorității va fi imprevizibilă

România: Guvernul Cîțu a fost demis. 281 de parlamentari de la PSD, AUR și USR au votat moțiunea de cenzură inițiată de PSD

MANIFESTUL INTELECTUALILOR din România împotriva vaccinării obligatorii: Virgiliu Gheorghe, dr. Anca Nițulescu, dr. Mihaela Secară, dr. Geanina Hagima, dr. Mihai Tîrnoveanu, dr. Adrian Cacovean, Iulian Capsali și sute de alți semnatari. SEMNAȚI AICI

Serviciul de Sănătate Publică din Anglia recunoaște că vaccinul anti-Covid este ineficient: Persoanele vaccinate au murit din cauza variantei Delta la o rată mult mai mare decât persoanele nevaccinate

Peste 5.000 de medici din întreaga lume au semnat o declarație prin care acuză guvernele, corporațiile și asociațiile medicale de CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII: Mii de oameni puteau fi salvați în timpul pandemiei dacă primeau tratamentul corect

Pe 2 octombrie ieșiți în stradă dacă vreți să mai fiți liberi! Dictatura medicală instaurată prin ticăloșia și complicitatea unora ca Iohannis, Câțu, Arafat, Rafila sau Cercel trebuie combătută ! Și dictatura lui Ceaușescu a căzut tot ieșind în stradă!

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

ianuarie 19, 2022

Administrația Biden lansează lista neagră a liderilor religioși globali care se opun agendei LGBT

Săptămâna trecută, președintele Biden a semnat un ordin executiv care va promova homosexualitatea și transgenderismul ca element central al politicii externe a SUA, informează Center for Family & Human Rights, scrie www.tribuna.us, preluat de Romanian Global News.
Documentul direcționează „toate departamentele și agențiile guvernamentale americane angajate în politica externă să se asigure că diplomația și asistența externă SUA promovează și protejează „drepturile omului pentru lesbiene, gay, bisexuali, transgender, quuer și intersex pe glob”.
Cea mai mare preocupare pentru drepturile omului din întreaga lume este faptul că administrația Biden acordă 10 milioane de dolari în anul fiscal viitor pentru a finanța „Fondul Global pentru Egalitate”, care va permite guvernului SUA să întocmească liste negre cu liderii religioși străini care vorbesc în favoarea familiei naturale și împotriva ascendenței LGBT. Toți acești lideri religioși și avocați ai drepturilor omului ar putea fi blocați să intre în Statele Unite în același mod în care sunt blocați anumiți oligarhi ruși, teroriști și alte categorii de persoane violente.
Acest nou ordin executiv face parte din recompensarea a elitelor homosexuale care l-au ajutat pe Joe Biden în alegerile prezidențiale. În decembrie, treizeci de grupuri de stânga bogate au emis o listă de solicitări, inclusiv adoptarea Legii Egalității, care ar obliga adăposturile creștine să acomodeze bărbații în aceleași încăperi cu femeile.
Grupurile i-au cerut lui Biden să anuleze politica Mexico City, care interzice ca banii contribuabililor americani să ajungă la grupuri care efectuează avorturi în străinătate, lucru pe care Biden l-a făcut în primele zile de președinție.
De asemenea, grupurile LGBT au insistat pentru un efort global de a combate ceea ce ei numesc grupuri „anti-gender” din întreaga lume. Acest lucru ar viza și grupuri americane care activează în străinătate precum Center for Family & Human Rights, Alliance Defending Freedom, Concerned Women for America, Heritage Foundation și alte grupuri conservatoare pro-viață.
Lista neagră propusă de administrația Biden ar putea afecta oameni precum Anne Kioko din Kenia, care a condus eforturile locale în favoarea familiei naturale. L-ar putea afecta, de asemenea, pe Ignacio Arsuaga, fondatorul și președintele CitizenGo, o organizație de petiții cu zeci de milioane de susținători. Kioko și Arsuaga au lucrat îndeaproape cu grupurile americane în cadrul Națiunilor Unite.
Avocații drepturilor omului sunt, de asemenea, îngrijorați de faptul că promovarea agresivă a agendei LGBT în politica externă a SUA va fi în detrimentul creștinilor. Președintele Obama, de exemplu, a modificat structura departamentului pentru Libertate Religioasă din cadrul Departamentului de Stat pentru a include și aspectele legate de homosexualitate. Creștinii au fost alungați din Departamentul de Stat, iar raportul anual privind persecuția religioasă a inclus și atacurile asupra creștinilor și evreilor care apărau familia naturală.
Este important de știut că orientarea sexuală și identitatea de gen nu sunt categorii de nediscriminare recunoscute în dreptul internațional.
Sintagmele nu apar în niciun tratat de drept important. Apar în documentele fără caracter obligatoriu, în special în documentele ONU de la Geneva care cer anchetarea violenței împotriva homosexualilor. Birocrații de la ONU și organismele de monitorizare a tratatelor au declarat că SOGI este o categorie de nediscriminare, dar comentariile lor nu sunt obligatorii sau normative.
Întrebarea este, va exista o listă neagră a liderilor creștini, evrei și musulmani care vor fi împiedicați să intre în Statele Unite? Va forța Biden guvernele străine să permită băieților să concureze în sporturile fetelor? Cât de departe va merge președintele Biden pentru a mulțumi elitei homosexuale pentru banii și voturile din campania prezidențială?

Romanian Global News

Read Previous

Întâlnire a prim miniștrilor din cele două state românești

Read Next

Români discriminați în Marea Britanie!