O analiză excepțională, marca Petrișor Peiu: În 2020, din nou, „Bucharest” s-a citit „Budapest”

Anul 2020 a fost un an în care s-a văzut, mai clar ca niciodată, eșecul politicii naționaliste a guvernului de la Budapesta. Viktor Orban a fost crunt pedepsit de investitori. De la București, Ludovic Orban surâde superior. Pentru a fi extrem de clară imaginea dezastruoasă pe care regimul lui Viktor Orban o proiectează în afara țării, nimic nu este mai concludent decât modul în care banii investitorilor ocolesc Ungaria, în drumul lor spre paradisul din România, scrie Petrișor Peiu în https://spotmedia.ro, preluat de Romanian Global News.

Ungurii au primit anul trecut investiții străine în suma ridicolă de doar 4,7 miliarde de euro (1676 miliarde de forinți – sursa: AICI), ceea ce a accentuat un an plin de eșecuri ale Budapestei. Și pentru că trebuiau să meargă undeva, investitorii au ales să-și plaseze banii în mult mai stabila și mai bine guvernată România, țara condusă de carismaticul premier pro-european Ludovic Orban. Și astfel ne-am trezit, în plină criză, cu o incredibilă sumă de 1,92 miliarde de euro investiții străine în anul 2020 în patria noastră, ca efect al convingătoarei conduceri de sub bagheta lui „Orban cel bun” (sursa: AICI) .
Este vremea, cred, să ne amintim faptul că, încă de la începutul guvernării sale înțelepte, Ludovic Orban ne-a anunțat că el este, pentru Europa, „Orban cel bun”, spre deosebire de premierul de la Budapesta, care este numit „Orban cel rău”, (sursa: AICI).
Întreaga analiză aici: https://spotmedia.ro/stiri/opinii-si-analize/in-2020-din-nou-bucharest-s-a-citit-budapest?fbclid=IwAR2LvsQ-ZxlodVjWikXY0TsZ3CU6S6fZxWmQVdBRiclj959h4DSZS–GNfs

Romanian Global News

Read Previous

Se pregătește al doilea Tribunal Nuremberg – cel mai mare proces din toate timpurile. Cine va fi inculpat din România? Arafat, Rafila, Cercel?

Read Next

Adrian Pătrușcă în evz.ro: Cu COVID sau fără COVID, cu vaccin sau fără vaccin, bătrânii noștri par iremediabil condamnați la moarte