Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 26, 2021

Atac anticreștin și antiromânesc la Ierusalim. Este al doilea atac după cel din februarie. Promisiunile ambasadorului Israelului la București, doar vorbe goale!

Biserica românească din cartierul Musrara din Ierusalim a fost ținta unui nou atac la începutul acestei luni, informează orthocristian.com. De data aceasta, mai multe persoane au încercat să dea foc intrării, dar din fericire incendiul a fost stins de intervenția energică a preotului, scrie www.r3media.ro, preluat de Romanian Global News.

Atacul a fost surprins de camerele de supraveghere și condamnat de către reprezentanții Bisericii Catolice din Ierusalim.
Conform acestora, ar fi al patrulea atac din ultima lună asupra acestei mânăstiri și autoritățile suspectează că vinovați ar fi niște evrei ortodocși.
„Noi, Bisericile Catolice, ne unim cu Bisericile Ortodoxe și cu toate celelalte comunități creștine din Ierusalim și condamnăm cu tărie astfel de acte de vandalism care jignesc nu numai viața creștinilor, ci și a multora care încă mai cred în dialog și respect reciproc. Aceste acte sunt contrare spiritului coexistenței pașnice între diferitele comunități religioase ale orașului.
Toate autoritățile politice și religioase ale orașului ar trebui să se unească în condamnarea acestor acte atât de frecvente în aceste ultime luni la Ierusalim. Din acest motiv, cerem autorităților israeliene de securitate să investigheze aceste incidente în mod serios și să aducă agresorii în fața justiției.
Aceste acte și rațiunea din spatele lor demonstrează, încă o dată, că este necesar și urgent să lucrăm pentru a ne asigura că toate instituțiile de învățământ din țară își educă elevii cu privire la toleranță și respect față de alte religii, comunități și națiuni.
Ne rugăm Atotputernicului pentru acordarea de înțelepciune pentru a învăța să trăim alături, respectându-ne demnitatea și drepturile”, se arată în comunicatul reprezentanților catolici.
Reamintim că la începutul lunii februarie s-a petrecut un alt atac asupra bisericii românești din Ierusalim, act condamnat de autoritățile Israeliene.
Atunci, Ambasadorul Israelului la București, David Saranga a promis că „Autoritățile și Poliția vor face tot ce e posibil ca așa ceva să nu se întâmple în viitor”. Și iată că s-a „întâmplat” din nou!

Să facem un exercițiu de imaginație și să ne închipuim că niște extremiști români ar fi încercat să dea foc unei sinagogi….Cam cum tropăia la ora asta presa mondială, cam câte comunicate despre incident se dădeau imendiat, cam câte editoriale despre extremiștii români se scriau…
Despre atacul anticreștin și antiromânesc de la Ierusalim au apărut doar câteva știri, pe ici, pe colo! De ce oare?

Romanian Global News

Read Previous

Deputatul Silviu Vexler îl atacă pe deputatul PNL Daniel Gheorghe și pe senatorul AUR, Sorin Lavric .Vexler are alergie la martirii români ai închisorilor comuniste!

Read Next

Senatorul Rodica Boancă (AUR), în Parlament: Nu omoară Covidul cât ucide sistemul și vă faceți zi de zi părtași unui genocid mizând pe cea mai mare temere a oamenilor: starea de sănătate! Campania de vaccinare, o mascaradă