Ludovic Orban neagă că ar vrea să-l propună pe Radu Tudor, trompeta lui Raed Arafat, director la TVR

Președintele PNL, Ludovic Orban, a negat că Radu Tudor, asociatul lui Raed Arafat în fundația acestuia, ar fi propunerea liberalilor pentru funcția de președinte director general al Televiziunii Române, transmite Romanian Global News.
„Este o minciună. Nu are nici un fel de bază. Ăsta este punctul meu de vedere. Sunt ofensat că poate să apară un astfel de articol. Sunt cunoscute relațiile dintre Antena 3 și PNL, care a fost sistematic atacat de Antena 3”, a declarat Orban pentru G4Media.ro
Cercuri purtătoare de șorțuleț au dat zvon pe piață că PNL i-ar fi propus șefia Televiziunii Române lui Radu Tudor, actualmente realizator la Antena 3.
Acesta ar urma s-o înlocuiască pe Doina Gradea, actualul președinte al TVR. Contactat de g4media, Radu Tudor a făcut pe misteriosul și nu a dorit să comenteze.
Radu Tudor fost singurul jurnalist de la Antena 3 invitat să participe la așa-zisa „dezbatere” organizată de președintele Iohannis înaintea alegerilor prezidențiale din 24 noiembrie 2019.
Recent, Radu Tudor a acuzat Biserica Ortodoxă că „ar fi ucis un nou-născut” făcând referire la cazul de la Suceava, și că nu renunță la „practica medievală” a botezului.
În octombrie trecut, Radu Tudor l-a insultat pe ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, despre care a spus că ar fi „Un troglodit corupt, un personaj de Ev Mediu care face de rușine Biserica Ortodoxă Română”, scrie https://r3media.ro/

Romanian Global News

Read Previous

Petru Romoșan: Situația complexă, de stat nefuncțional a Republicii Moldova este rezultatul mizeriei și nemerniciei clasei conducătoare (politicieni, servicii, presă) de la București. Basarabia este România!

Read Next

Un medic român a remis un studiu Parlamentului privind NOCIVITATEA MĂȘTILOR!