Timișoara se revoltă contra extremiștilor covidiști Arafat & comp. Ridicați-vă împotriva Anei Munteanu și restului extremiștilor!

Qui tacet consentire videtur. Sau, în traducere liberă: cine stă, înseamnă că-i place. Timișorenii non-debili au datoria să nu mai tacă și să se ridice împotriva extremismului care le distruge sistematic, intenționat, cu rea credință și nejustificat viața socio-economică, scrie https://freedomalternative.com, preluat de Romanian Global News.
Orașul Timișoara are acum 4 probleme mari de tot: Ana Munteanu, USR Timiș, Raed Arafat și Octavian P. Jurma. În ordinea asta. Vestea bună e că stă în mâinile timișorenilor să le rezolve. Vestea proastă e că nu se rezolvă doar pe Facebook și cei care nu locuiesc în Timișoara pot ajuta cel mult marginal.
Mai mult aici:
https://freedomalternative.com/romana/serios/ridicati-va-impotriva-anei-munteanu-si-restului-extremistilor/

Romanian Global News

Read Previous

AUR: Nu vom accepta să ni se interzică Paștele. AUR respinge aceste restricții care nu dau niciun rezultat. Ne vom opune cu toate mijloacele politice și civice

Read Next

Schema de tratament a Dr. Flavia Groșan a trecut Oceanul: un cunoscut site AMERICAN îi dedică un amplu material medicului român