George Simion: Trăim într-un stat dictorial. Sunt niște sadici, care se bucură „gata i-am carantinat”! Ne-am săturat de circul acesta. E timpul să oprim mascarada aceasta

Co-președintele AUR, George Simion, a criticat în termeni duri noile restricții impuse de Guvern. „Pentru ei nu există sărbătoare, nimic sfânt. Pentru ei există dictatură. Au schimbat modul de calcul până s-a ajuns ca toată lumea să fie peste 7 la mie” , declarat copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, preluat de Romanian Glonal News.

„Se închid sălile de fitness? De ce? Ca să fie stresată? Să se îmbolnăvească? Se încearcă introducerea fricii. Românii se mai deconectau la sălile de fitness. E un teatru grotesc.
Iohannis nu are curajul să decreteze stare de urgență pentru că știe că nu va trece de Parlament. Este tot stare de urgență, doar că Iohannis este prea laș. Același om care ne invita la schi și care este degajat. El o să meargă peste tot, în timp ce românii vor sta închiși în casă.
Ne-am săturat de circul acesta. E timp să oprim mascarada aceasta.
Aceasta este o psihoză și o teroare. Românii o să intre în depresie. Gripă nu mai avem, avem doar acea stare de psihoză. Trăim într-un stat dictorial. Sunt niște sadici, care se bucură „gata i-am carantinat”., a spus co-președintele AUR la emisiunea lui Marius Tucă

Romanian Global News

Read Previous

AUR se înființează și în Republica Moldova de Ziua Unirii Basarabiei cu România

Read Next

Senator Claudiu Târziu la Comrat: ”Elevii români și găgăuzi instruiți în limba română la Comrat sunt copiii noștri. Viitorul găgăuzilor basarabeni este strâns legat de viitorul românilor basarabeni”