Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, fără mască în interiorul Parlamentului pentru cel puțin 20 de minute. Individul a infectat cu covid Parlamentul României!

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat fără mască în timp ce se afla pe holurile Parlamentului, informează Știrile Pro TV, preluat de Romanian Global News.
Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecţie, timp în care a vorbit la telefon şi s-a salutat cu doi colegi, riscând să infecteze o mulțime de oameni din Parlament.
La un moment dat, el a fost invitat într-unul dintre birourile parlamentare de către unul dintre colegii săi de la USR-PLUS.
În timp ce se îndrepta către acest birou, o echipă a Ştirilor Pro TV a încercat să obţină de la el un punct de vedere, însă ministrul Sănătăţii – care între timp îşi pusese o mască – a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii Pro TV.

Romanian Global News

Read Previous

Haosul la Chișinău continuă! Criză parlamentară în dincolo de Prut

Read Next

Operațiunea specială a lui Iohannis & comp de a face din România o țară antisemită a eșuat lamentabil! Claudiu Târziu: România este victima unei operaţiuni speciale de compromitere, desfăşurată de forţe mai mult sau mai puţin vizibile