Artiștii români din regiunea Cernăuți sunt invitați să participe la Festivalul de Dans și Muzică Populară „Cânt și Joc Românesc”

Artiștii români din regiunea Cernăuți (interpreți, instrumentiști sau dansatori de toate vârstele), sunt invitați să participe la Festivalul Internațional de Dans și Muzică Populară „Cânt și Joc Românesc”, Ediția a X-a, transmite BucPress, preluat de Romanian Global News.
Concursul se desfășoară în regim online și este organizat de către Asociația Județeana a Organizatorilor de Evenimente cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani, având ca parteneri Asociația Culturală „Arlechin” Botoșani și Centrul Județean de Voluntariat Botoșani, precum și Kharisma Intact Society (organizator de evenimente și editor al publicației Curierul Regional).
„Fă un pas spre recunoașterea talentului tău, intră în cursa pentru unul dintre premiile festivalului. Înscrie-te acum și ai toate șansele să obții și premiul de popularitate. Intră pe pagina de Facebook a concursului http://www.facebook.com/cantsijocromanesc, vezi Regulamentul, vezi ce date sunt necesare pentru înscriere și dă-ți întâlnire cu succesul. Sau scrie-ne și te ajutăm să intri în concurs. Pe lângă premii, toți participanții vor fi ajutați să participe în emisiuni folclorice la o televiziune națională. Fără limită de vârstă, indiferent în ce localitate a țării sunteți sau dacă sunteți în afara țării. E-mail: festivalinternational@yahoo.com”, se arată în comunicatul publicat de organizatori.

Romanian Global News

Read Previous

Perspective europene pentru studenții Catedrei de Filologie Română și Clasică de la Universitatea „Iurii Fedkovici” din Cernăuți

Read Next

Răsturnare de situație fabuloasă în Cazul Maia Morgenstern: Autorul amenințării antisemite este EVREU. Ion Cristoiu: Nemernicii ăștia au pus la cale o diversiune de doi lei împotriva României