Perspective europene pentru studenții Catedrei de Filologie Română și Clasică de la Universitatea „Iurii Fedkovici” din Cernăuți

În baza acordului interinstituțional dintre Universitatea „Iurii Fedkovici” din Cernăuți și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava șefa Catedrei de filologie română și clasică, conf. dr. Cristinia Paladian, a avut o discuție cu prorectorul Universității „Ștefan cel Mare”, prof. Ștefan Purici, despre posibilitatea mobilităților academice a studenților în baza unui program de schimburi pentru studii universitare la nivel master, transmite BucPress, preluat de Romanian Global News.
Programul educațional de mobilitate academică va permite studenților de la Catedra de filologie română și clasică să studieze concomitent în programe de învățământ integrate în ambele universități și să obțină simultan două diplome de la universitatea ucraineană și universitatea europeană, se arată într-un comunicat al patedrei publicat pe Facebook.

Romanian Global News

Read Previous

Parlamentar din Spania, atac jignitor la adresa românilor din Granada: „Trebuie alungați în șuturi”

Read Next

Artiștii români din regiunea Cernăuți sunt invitați să participe la Festivalul de Dans și Muzică Populară „Cânt și Joc Românesc”