Presa CORUPTĂ relatează că la protestele pentru libertate au fost sute de manifestanți, ori în stradă au fost zeci de mii în București

Guvernul României a dat presei din România, pentru a o corupe, peste 50 de milioane de euro. Antena3, Realitatea TV, România TV, Digi 24, Adevărul.RO reprezintă doar o parte din instituțiile media ce se află în prim plan în lupta contra românilor care își doresc libertatea, scrie https://ropres.ro, preluat de Romanian Global News.

Este vorba exact despre acea parte a presei care a primit suma colosală de bani și pe care au împărțit-o frățește în mod arbitrar și clientelar.
Practic guvernul condus de Ludovic Orban și apoi de Florin Cîțu, a dat peste 50 de milioane de euro șpagă. Această faptă ar trebui anchetată de către procuratură tot așa cum s-au anchetat și acele ajutoare de stat prin care s-a dorit colapsarea industriei producătoare de medicamente.

Romanian Global News

Read Previous

Marius Tucă: ZIARIȘTI SECURIȘTI. O întreagă divizie de presă, vorba lui Ion Cristoiu! Niște servitori odioși ai securiștilor, ai noii securități care a încălecat și conduce de mult România

Read Next

Adrian Pătrușcă: Iohannis i-a înfipt un cuțit în spate poporului român