Operațiunea „AUR formațiune antisemită”, inițiată de Klaus Iohannis, dubioșii frați Muraru și o ambasadă, demontată de presa necoruptă! Maia Morgenstern a mințit întreaga Românie și presa internațională care a crezut-o

Operațiunea/diversiunea prin care Alianța pentru Unirea Românilor ar urma să fie declarată formațiune antisemită și mai apoi să se ceară scoaterea în afara legii a ei, operațiune la care principali inițiatori au fost, așa cum singuri au demonstrat prin declarațiile făcute, Klaus Werner Iohannis, Andrei Muraru și probabil o celulă operativă a unei ambasade străine de la București și în care au fost folosiți ca și „cutii de rezonanță” și Dan Barna și Ludovic Orban, a fost demontată de presa necoruptă de la București, transmite Romanian Global News.

În operațiune au fost implicati și ofițeri trădători ai unui serviciu de informații din România, cel puțin ai unuia.

Diversiunea, având ca obiectiv scoaterea AUR de pe scena politică, dar și culpabilizarea României față de o temă sensibilă, utilizată deseori în preajma negocierii unor privatizări sau derulării unor contracte cu miză mare, a fost o operațiune clasică descrisă în „Tratatul de dezinformare” a lui Vladimir Vorkoff dar și în „Mossad: Un agent des services secrets israelienes parle”, scrisă de celebrul agent israelian Viktor Ostrovsky.

Iatâ cum jurnaliștii preluați de https://www.activenews.ro, reușesc să demonteze operațiunea:

Creatoarea de modă Dana Budeanu, autoarea emisiunilor Verdict Dana Budeanu și Verdict Politic, a intervenit în scandalul antisemit internațional în care este implicată Maia Morgenstern, după cum a publicat PlayTech săptămâna trecută. Dana Budeanu i-a transmis un mesaj marii actrițe a României, în urma episodului în care artista a fost amenințată cu moartea și violul printr-un mesaj ciudat trimis pe adresa de mail a Teatrului Evreiesc de Stat din Capitală, al cărui autor s-a dovedit a fi, potrivit unor surse de încredere din MAI, un tânăr evreu din sectorul 3 al Capitalei, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.
Cu toate acestea, statul actual nu a catadicsit să informeze cu privire la descoperirile organelor speciale și presa internațională, care titrează în șarje, după cum vedeți mai sus, despre „antisemitismul din România”.
De asemenea, Dana Budeanu le-a transmis un mesaj și românilor, avertizându-i că se încearcă inocularea în subconștientul colectiv a faptului că România este o țară antisemită, ceea ce nu este adevărat, susține vedeta, potrivit sursei numite.
„În ultimele două săptămâni sau trei, cred, există un plan infect prin care se induce în subconștientul oamenilor ideea cum că România, românii, ar fi un stat antisemit, respectiv o nație antisemită.

Vreau sa fac o paranteză care este dedicată Maiei. Uită-te bine la mine, îți spun un lucru. Eu sunt un om și atât. Din întâmplare sunt evreică. Bunica mea a fost deportată la 12 ani, împreună cu toată familia. Asta a fost. Sunt pe linie maternă, pe pur. Nu intra în acest joc. Tu nu ai ce să cauți în acest joc.

Tu ești o actriță, ai muncit enorm și ai ajuns foarte sus. Tu nu ești Marius Manole. Reține ce spun. Astăzi poate să ți se pară OK, că mai vorbești într-o parte și alta. Nu ești în nicio situație. Românii nu sunt o nație antisemită, Maia, și tu știi, dimpotrivă. În Israel, doamnelor și domnilor, pe stradă se vorbește românește. Suntem țara aflată, probabil, în top 5 state cu care Israelul este apropiat.”, a fost mesajul Danei Budeanu de pe Facebook reprodus de sursa citată.
De altfel ea a mai avut și un mesaj extrem de direct pe Facebook, însoțit și de textele de mai jos: „MARȘ, JAVRELOR!”, a spus Dana Budeanu, completând: „ROMÂNIA NU ESTE O ȚARĂ ANTISEMITĂ! CITIȚI ISTORIE!!!! CITIȚI ADEVĂRUL!”.

Problema, însă, de abia acum începe să se dezvolte. Pentru că jurnalistul Bogdan TIberiu Iacob de la InPolitics demonstrează cu mărturii că nici precedentul incident „antisemit” nu este tocmai „kosher”. Iar ziaristul Alexandru Căutiș atrage atenția și Maiei Morgenstern și Parchetului că postarea actriței a dat naștere unor comentarii de incitare la crimă în numele luptei contra unui antisemitism… inventat. Reproducem articolele celor doi ziariști experimentați mai jos.

Investigația lui Bogdan Tiberiu Iacob:
Maia Morgenstern și o dezvaluire incendiara: incidentul „Hai sa o facem jidănește” nu a existat.
S-au împlinit azi 18 zile de cînd în spațiul public a explodat, pe 18 martie, primul incident antisemit îndreptat împotriva marii actrițe Maia Morgenstern, relatat de ea însăși pe Facebook și se conturează deja un imens semn de întrebare. De ce artista refuză de două-trei săptămîni, deși i s-a solicitat public asta, să dea în vileag numele autorului comentariului antisemit la adresa ei. Un răspuns simplu ar fi: pentru că sunt indicii că totul a fost o invenție a artistei.

Să reamintim faptele, pe scurt.

Pe 18 martie, marea artistă postează un text pe Facebook în care relatează un incident grav petrecut în ziua respectivă la o mare întrunire a responsabililor din cultura bucureșteană. Mai exact, puțin înaintea ședinței, unul dintre oficialii prezenți le spune altora, de față cu actrița, ”Hai să o facem așa, jidănește!”.
Mai mult aici:
https://www.activenews.ro/stiri/Maia-Morgenstern-a-mintit-intreaga-Romanie-si-presa-internationala-care-a-crezut-o.-BTI-Incidentul-%E2%80%9EHai-s-o-facem-jidaneste-nu-a-existat.-Dana-Budeanu-ca-%E2%80%9Eevreica-pura-ii-bate-obrazul-actritei-si-are-si-un-mesaj-catre-diversionisti-MARS-JAVRELOR-166097

Romanian Global News

Read Previous

Senatorul Claudiu Târziu explică de ce se vrea scoatrea partidul AUR în afara legii:Probabil că ei știu prea bine susținerea de care se bucură AUR în popor și asta îi sperie de moarte

Read Next

Ambasada României în Italia, consulate itinerante: ”Vrem să decidem împreună când și unde îți putem fi de ajutor”