Senatorul Claudiu Târziu explică de ce se vrea scoatrea partidul AUR în afara legii:Probabil că ei știu prea bine susținerea de care se bucură AUR în popor și asta îi sperie de moarte

Copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul Claudiu Târziu răspunde alegațiilor controversatului deputat PNL Alexandru Muraru, apropiat de penalul Relu Fenechiu, numit de Klaus Iohannis reprezentant special al Guvernului României pentru Promovarea Politicilor Memoriei, Combaterea Antisemitismului și Xenofobiei, care apreciază într-un interviu pentru Europa Liberă că partidul parlamentar AUR este „pasibil de scoatere în afara legii” pentru acțiuni extremiste, apologia criminalilor de război, atacuri la minorități, transmite Romanian Global News.

Ce răspunde copreședintele AUR, senatorul Claudiu Târziu:
„Dacă AUR era un partid de doar 10% în Parlament, nu s-ar fi obosit să declanșeze o ofensivă în care au angajat toate forțele statului – președinte, premier, guvern, coaliția majoritară din parlament, servicii secrete, presă obedientă.
Probabil că ei știu prea bine susținerea de care se bucură AUR în popor și asta îi sperie de moarte. Și mai știu ceva: că AUR este singura opoziție parlamentară și singurul partid care îi poate opri să instaureze dictatura (sub pretexte medicale).
Nu există nici o altă explicație pentru faptul că, din senin, au născocit povestea cu antisemitismul în România, pentru care ar fi responsabil AUR, ca să aiba apoi motiv să încerce scoaterea noastră în afara legii.
Să încerce. Ne vom lupta și, cu ajutorul lui Dumnezeu și al românilor, vom învinge”, a spus Claudiu Târziu pe pagina sa de Facebook.

Romanian Global News

Read Previous

Ioan Aurel Pop, la trei ani în fruntea Academiei Române. „Elita subțire” consideră că românii sunt loviți iremediabil de „mituri naționaliste”, că Eminescu trebuie scos din istoria culturii și că limba română este bună doar pentru înjurături – INTERVIU

Read Next

Operațiunea „AUR formațiune antisemită”, inițiată de Klaus Iohannis, dubioșii frați Muraru și o ambasadă, demontată de presa necoruptă! Maia Morgenstern a mințit întreaga Românie și presa internațională care a crezut-o