Ambasada României în Italia, consulate itinerante: ”Vrem să decidem împreună când și unde îți putem fi de ajutor”

Pentru că MAE dorește să îmbunătățească permanent serviciile consulare oferite și pentru că organizarea consulatelor itinerante vine în întâmpinarea nevoilor cetățenilor români, începând din acest an, se arată într-un comunicat de presă al Ambasadei României în Italia, preluat de Romanian Global News.
În premieră, lansăm o consultare publică cu privire la calendarul și localitățile în care intenționăm să organizăm consulate itinerante.
Așadar, în perioada 05-19.04.2021, consultă mai jos propunerea de calendar pentru consulatele itinerante și trimite-ne propunerile tale completând formularul online https://forms.gle/cAg3xPy3FTfb4ehr9 sau printr-un un email pe adresa noastră roma.info@mae.ro cu privire la localitățile și perioadele în care ți-ar fi de folos să venim mai aproape de tine și să îți oferim asistență consulară.
Propunere de calendar:
Aprilie – Mai | Regiunea Sardinia
Septembrie – Octombrie | Regiunea Sardinia
Menționăm că organizarea consulatelor itinerante depinde de situația epidemiologica din teritoriu și implicit de aprobarea autorităților locale.
Ambasada va ține cont de feedback-ul primit și va anunța lista finală informându-vă în mod constant cu privire la eventuale modificări, dacă situația o va impune.
Pentru mai multe informații despre noua procedură MAE pentru organizarea consulatelor itinerante: http://www.mae.ro/node/55250

Romanian Global News

Read Previous

Operațiunea „AUR formațiune antisemită”, inițiată de Klaus Iohannis, dubioșii frați Muraru și o ambasadă, demontată de presa necoruptă! Maia Morgenstern a mințit întreaga Românie și presa internațională care a crezut-o

Read Next

Mii de români au plecat din Spania din cauza pandemiei