Sâmbătă, 10 aprilie, se anunță noi proteste împotriva dictaturii politico-medicale a PNL-USR-PLUS-UDMR! Românii vor ieși din nou în stradă cerând LIBERTATE!

Pe 10 aprilie, în București și în capitalele de județ, Starea de Libertate cheamă din nou românii la proteste împotriva restricțiilor generate de dictatura politico-medicală a coaliției PNL-USR-PLUS-UDMR. Protestatarii se vor strânge la București în Piața Universității, iar de-acolo se vor îndrepta spre Palatul Cotroceni, transmite Romanian Global News.
„Sâmbătă 10 Aprilie începem in jurul orei 15 protestul nostru pentru Libertate, copii si parinti, bucuresteni si Români din provincie deopotriva, la Universitate, ca de obicei, și plecam in mars catre Cotroceni”, a scris Diplan.
Oamenii vor ieși în stare pentru cele 10 puncte ale Proclamației pentru Libertate, între care cele mai importante sunt încetarea stării de alertă, ridicarea tuturor restricțiilor și a obligativității.

Cele 10 puncte sunt:

 1. Încetarea tuturor restricțiilor și a stării de alertă. Implicit – eliminarea obligativităţii măștii, revenirea la învăţământ faţă în faţă
 2. Abrogarea legii carantinei (Legea 55/2020 ) care îi dă drepturi dictatoriale lui Raed Arafat
 3. Renunțarea la politicile sanitare bazate pe obligativități și trecerea la cele bazate pe recomandări, care respectă libertatea individuală, protejarea celor vulnerabili prin oferirea de servicii și facilități, plus program național de profilaxie. In această ordine de idei cerem:
  – Retragerea proiectului legii vaccinării obligatorii, PLx 399/2017
  – Retragerea proiectului de lege care transformă Poliţia Militară în organ de represiune împotriva civililor
  – Respingerea Pașaportului de vaccinare, instrument de presiune și segregare socială pe criterii medicale
  – Anularea ordonanţei de urgenţă care desfiinţează malpraxisul adoptată luni, 29 martie 2021
 4. Eliminarea oricăror interferențe ale diferitelor organisme ale statului cu Biserica și cu libertățile religioase
 5. Cerem ca Ministerul Sănătăţii și Colegiul Medicilor să accepte schemele de tratament aplicate cu succes atât de medici români cât și de medici străini, independent de recomandările OMS și redeschiderea spitalelor în vederea asigurării serviciilor medicale pentru bolnavii cronici
 6. Cerem să înceteze executarea necondiţionată a ordinelor OMS (organizaţie aservită BigPharma) de către Ministerul Sănătăţii, precum și o analiză a deciziilor OMS în vederea continuării, condiționate sau nu, a colaborării cu această organizație.
 7. Demiterea și anchetarea tuturor celor responsabili pentru situația actuală, prin comiterea de abuzuri, acte de terorism mediatic, fraude, mascarea conflictelor de interese, crime împotriva umanității, terorism de stat, trădare conform art 394-398 din Codul Penal, răspândire de informații false. (Printre aceștia se numără: Klaus Werner Iohannis, Raed Arafat, Florin Cîțu, Vlad Voiculescu, Ludovic Orban, Nelu Tătaru, Marcel Vela, Lucian Bode, Valeriu Gheorghiță, Adrian Streinu-Cercel, Alexandru Rafila, Virgil Musta, Carmen Dorobăț, etc).

Întrucât suntem perfect conștienţi că acestea reprezintă doar soluţii de moment, cerem imperativ:

 1. Schimbarea mecanismului electoral prin adoptarea unei noi legi electorale, bazată pe principii de transparență, competență și reprezentativitate reală, și care să mute centrul de putere dinspre partide înspre comunități.
 2. Alegeri anticipate organizate pe baza acestei noi legi electorale, care să asigure astfel schimbarea întregii clase politice actuale, dovedită în cea mai mare parte a fi incompetentă, vândută și slugarnică față de interesele străine.
 3. Elaborarea în cel mai scurt timp a unei Strategii de restaurare și dezvoltare națională, care să se scoată țara din dezastrul produs de incompetența și inconștiența clasei politice trădătoare.

Romanian Global News

Read Previous

România se află într-un declin demografic catastrofal iar guvernul încurajază acest declin! De ce vrea guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR dispariția poporului român? Ale cui interese le servește?

Read Next

Ediție aniversară a Zilelor Filmului Românesc, cu ocazia împlinirii a 15 ani de existență a ICR Stockholm