Dictatura politico – medicală lovește din nou în creștini! Fostele trupe de securitate rebotezate în Jandarmerie asmuțite împotriva creștinilor români!

Credincioșii din țară care au intenționat să se închine la moaștele Sf. Calinic, la Mânăstirea Cernica, au fost întâmpinați de fostele trupe de securitate adică actualele trupe de jandarmi care au împiedicat accesul în incintă după ora 18.00, transmite Romanian Global News.

La indicațiile dictaturii politico-medicale instaurate în România trupele de jandarmi și polițiștii i-au împiedicat pe credincioși să intre în mânăstire începând cu ora 18.00, deși restricțiile de circulație intră în vigoare de la ora 20.00.
Duminică, 11 aprilie, a fost ziua de prăznuire a Sf. Calinic. Astfel, numeroși credincioși, din localitate și nu numai, au venit la Mânăstirea Cernica în pelerinaj, pentru a se închina moaștelor sfântului. Cei care au ajuns în jurul orei 18.00 au fost împiedicați să intre în incinta sfântului locaș de jandarmii și polițiștii care au fost chemați în zonă.
Conform R3media, forțele de ordine nu au dat nici o explicație pentru această decizie. Pur și simplu i-au oprit pe credincioși să intre în Mânăstire, spunând că „așa s-a decis”.

Localitatea Cernica din județul Ilfov este în carantină încă de la începutul lunii aprilie. Acest lucru nu i-a împiedicat pe credincioșii ortodocși să vină să participe la slujba de Liturghie, organizată cu ocazia hramului Mănăstrii Cernica și să se închine la moaștele Sfântului Ierarh Calinic.

Jandarmii au organizat filtre de-a lungul principalelor drumuri de acces și i-au oprit pe cei care veneau din țară. Jandarmii au oprit aproape toate mașinile, iar cei care au spus că vor să ajungă la mânăstire au fost întorși din drum.
Mai mulți oameni s-au declarat revoltați că nu sunt lăsați să meargă să se închine la moaștele Sfântului Calinic. Mulți susțineau că n-au știut că localitatea Cernica este în carantină, deși măsura a fost instituită de la începutul lunii. Coloana de mașini care îi transporta pe cei ce doreau să ajungă la mânăstire se întindea pe mai mult de un kilometru. La intrarea în Cernica au ajuns mașini din toate zonele țării, inclusiv autocare. Restricțiile sanitare nu i-au împiedicat pe credincioși să vină în pelerinaj, o parte dintre ele organizate special.
Dar, dat fiind că localitatea este în carantină, au fost lăsați să treacă doar cei care locuiesc în Cernica sau cei care au avut un motiv întemeiat înscris în declarația pe propria răspundere.

Romanian Global News

Read Previous

Adrian Pătrușcă EVZ: Armageddon COVID -Biserica este atacată. Biserica trebuie să lupte!

Read Next

Profesorul Vasile Astărăstoae denunță trufia nemărginită și cu disprețul nedisimulat al ordinului dat de Arafat și Voiculescu în CAZUL FOIȘOR