Dr. Michael Yeadon : „Guvernele mint într-un mod care ar putea duce la moarte”

Este afirmația cruntă pe care o face Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer și om de știință în domeniul alergii și boli respiratorii. După 32 de ani petrecuți în acest domeniu, specialistul vrea să tragă un semnal de alarmă asupra faptului că guvernele vor continua să înșele și să mintă oamenii cu privire la diagnosticul, transmiterea și riscul bolilor infecțioase, scrie www.cotidianul.ro, preluat de Romanian Global News.

Yeadon, specializat în alergii și boli respiratorii, a susținut într-un interviu acordat în exclusivitate pentru LifeSiteNews, că atât Pfizer cât și alte companii de medicamente manipulează, constrâng și controlează mass-media, guvernele pentru a manipula oamenii pentru profit. Iată câteva dintre afirmațiile specialistului:

 1. Nu există „nicio posibilitate” ca variantele actuale ale COVID-19 să scape de imunitate. Este „doar o minciună”.
 2. Cu toate acestea, guvernele din întreaga lume repetă această minciună, indicând că asistăm nu doar la „oportunism convergent”, ci la o „conspirație”. Între timp, mass-media și platformele Big Tech sunt dedicate aceleiași propagande și cenzurii adevărului.
 3. Companiile farmaceutice au început deja să dezvolte vaccinuri „de reîncărcare” („rapel”) inutile pentru „variante”. Companiile intenționează să fabrice miliarde de flacoane, în plus față de actuala campanie experimentală „vaccin” COVID-19 .
 4. Agențiile de reglementare, cum ar fi Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), au anunțat că, din moment ce aceste vaccinuri „suplimentare” vor fi atât de similare cu injecțiile anterioare, aprobate pentru autorizarea utilizării de urgență, companiile de medicamente nu vor mai fi obligate să „efectueze studii clinice de siguranță”.
 5. Acest lucru înseamnă practic că proiectarea și implementarea vaccinurilor ARNm repetate și constrânse „trec de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în brațele a sute de milioane de oameni, (injectând) o secvență genetică pentru care nu este nevoie”.
 6. De ce fac asta? Utilizarea pașapoartelor vaccinale împreună cu o „resetare bancară” ar putea provoca un totalitarism nemaivăzut.
  Continuând, el a spus: „În ultimul an mi-am dat seama că este o eroare această idee de transmitere asimptomatică și că nu aveți simptome, dar sunteți o sursă de virus. Că blocajele funcționează, că măștile au o valoare de protecție evident pentru dvs. sau pentru altcineva și că variantele sunt lucruri înspăimântătoare și trebuie chiar să închidem frontierele internaționale în cazul în care intră unele dintre aceste variante străine urâte”.
  În cele din urmă dr. Yeadon a concluzionat: „Fie ca Dumnezeu să ne mântuiască”, deoarece cred că avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât în orice moment de la Al Doilea Război Mondial”
  „Sunt foarte îngrijorat … căile vor fi folosite pentru depopularea în masă, pentru că nu mă pot gândi la nicio explicație benignă”, a spus omul de ştiinţă.
  Interviul integral poate fi citit pe www.lifesitenews.com

Romanian Global News

Read Previous

Alianța pentru Unirea Românilor cere comisie de anchetă parlamentară în cazul nemerniciei comise de către DSU și Ministerul Sănătății asupra pacienților evacuați cu forța din Spitalul Foișor

Read Next

Senatorul Claudiu Târziu: Ce înseamnă să fii mafiot…Pardon, de centru dreapta modern