Învățătoare de etnie română din regiunea Cernăuți în top 10 profesori ai Ucrainei

Recent a avut loc runda finală a competiției panucrainene „Profesorul anului – 2021”, la care demn s-au prezentat profesorii din regiunea Cernăuți, transmite BucPress, preluat de Romanian Global News.
Profesoarele din regiunea Cernăuți Olesia Petriuk și Aliona Onofrei s-au numărat printre cei mai buni zece învățători din Ucraina. Acestea au reprezentat regiunea Cernăuți la runda finală a concursului panucrainean – ”Profesorul anului – 2021” în nominalizările „Director al instituției de învățământ” și „Matematică”, potrivit Administrației regionale de stat Cernăuți.
Competiția din toată Ucraina „Învățătorul anului – 2021 a avut loc în perioada 1-9 aprilie în mediul on-line, potrivit UA Bucovina.

Aliona Onofrei – directoarea Complexului Educativ „Lider” din Cernăuți și Olesia Petriuk – profesoară de matematică din cadrul Instituției medii generale de învățământ de gradele I-III, s-au dovedit a fi specialiști de nivel înalt care sunt capabili să implementeze și să combine creativ atât formele și metodele tradiționale de predare, cât și noile tehnologii educaționale.
Potrivit rezultatelor etapelor de selecție, Aliona Onofrei (nominalizare „Director al instituției de învățământ”) a ocupat locul al doilea, iar Olesia Petriuk (nominalizare „Matematică”) – locul VI printre cei 25 de participanți la fiecare dintre nominalizări.

Romanian Global News

Read Previous

Senatorul Claudiu Târziu: Ce înseamnă să fii mafiot…Pardon, de centru dreapta modern

Read Next

Parlamentari AUR, donație pentru școala românească din Aluatu