Când va fi arestat Arafat? Se strânge lațul!

Președinte PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat, ieri, atât către Agenția Națională a Funcționarilor Publici, cât și către Ministerul Justiției, sesizări privind încălcări ale legii de către Raed Arafat. Liderul PMP Constanța îl acuză pe Arafat că, potrivit legii, mai exact articolul 24, alineatul 4, din OUG 26/2000, nu are voie sa ocupe și funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și în același timp să fie și președintele Fundației pentru SMURD, scrie https://60m.ro, preluat de Romanian Global News.
„Este pentru prima dată când acestui individ care a făcut România țăndări i se face o sesizare către instituții ale Statului Român pentru încălcări ale legii. Timpul „chibiților roz“, gen Rareș Bogdan, trebuie să apună. Locul vorbelor goale ale politicienilor cocote trebuie să fie luat de acțiuni concrete și asumate! Nu este suficient să ieși la televiziune și să ameninți, iar după aceea poate să-ți ceri scuze la telefon pentru “gestul politic” făcut de frica decontării negative a acțiunilor lui Arafat.
Ca să dovedesc acest lucru, am înaintat către cele două instituții amintite mai sus sesizări privind încălcări ale legii de către RAED cel suprem, care a scos România în stradă.
Raed Arafat nu are voie sa ocupe și funcția de Secretar de Stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și în același timp să fie și președintele Fundației pentru SMURD. Scurt și la obiect!
Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, a anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că demiterea lui Vlad Voiculescu este doar un prim pas, fiind așteptată și demiterea lui Raed Arafat, potrivit Rost.ro.

„Primim cu satisfacție vestea demiterii ministrului Vlad Voiculescu și a secretarului de Stat, Andreea Moldovan.
Așteptăm demiterea lui Raed Arafat, mult mai vinovat decât cei doi, pentru că se află la comanda tuturor restricțiilor impuse românilor de mai mult timp”, a spus liderul AUR, Claudiu Târziu.
Senatorul Claudiu Târziu a anunțat că a fost depusă plângere penală atât împotriva lui Voiculescu, cât și a lui Raed Arafat.
„Cineva trebuie să răspundă și nu doar politic pentru cât au suferit românii”, a subliniat Claudiu Târziu.

Romanian Global News

Read Previous

Raport: Pandemia a dus la îngrădirea libertăţii de exprimare în România prin folosirea abuzivă a legislaţiei

Read Next

Polonia solidară cu SUA expulzează și ea 3 diplomați ruși: ‘Luate în comun, deciziile aliaţilor sunt cel mai potrivit răspuns la acţiunile ostile ale Rusiei’ România de ce nu o face?