COVID-19: Cea mai mare operațiune de dezinformare din istoria modernă a lumii

Partidul Comunist Chinez a aplicat la scară planetară o schemă de diversiune copiată după manualul KGB. O analiză de Jordan Schachtel în The Dossier, tradusă pentru cititorii ActiveNews și preluată de Romanian Global News.

La începutul anului 2020, noul coronavirus originar din Wuhan, China, a fost propulsat rapid locul în fruntea informațiilor mondiale. Nu pentru că oamenii ar fi fost interesați de afecțiunile respiratorii, ci din cauza unor fotografii și înregistrări video halucinante și îngrozitoare din Wuhan.
Ceea ce vedeam prin prisma rețelelor sociale părea să fie un flagel de tipul Ebola. Ceva atât de oribil încât părea rupt dintr-un scenariu de la Hollywood.
Video-uri și fotografii ultravirale arătau adesea oameni pe stradă, care par să-și vadă de treburile lor, când deodată cad ca muștele.
Felul cum virusul își ataca victimele, din senin, amintea flagrant de serialul Walking Dead.
Dacă descompunem tacticile operațiunii de dezinformare COVID-19, este ușor să acoperim lacunele și să arătăm cum acestea se aplică operațiunii COVID-19 a PCC.

  1. „Fisurile” din societatea și politica noastră sunt numeroase, iar Occidentul continuă să renunțe la gândirea independentă în beneficiul unei obediențe totale față de o clasă conducătoare coruptă.
  2. „Marea Minciună” este ideea că COVID-19 reprezintă o amenințare mortală și că trebuie luate măsuri dramatice sub forma unei autodistrugeri societale declanșate pentru a „opri răspândirea”. Datele din peste 100 de țări dovedesc altceva.
  3. Marea Minciună este mai ușor de implementat dacă implică un „sâmbure de adevăr”. Este elementul esențial al operațiunii. Aici, sâmburele de adevăr este virusul însuși, care provoacă o boală respiratorie asemănătoare gripei sezoniere, ducând la o rată a mortalității între 0,1% și 0,4%.
  4. China își „ascunde cărțile”, continuând să înșele toată lumea privind originile virusului și, mai mult, privind originile campaniei sale de propagandă deliberată care a provocat panica mondială. Din păcate, nu a existat nici o anchetă guvernamentală asupra a ceea ce s-a petrecut exact la Wuhan.
  5. Există numeroși „idioți utili” în această poveste, respectiv aproape toți șefii de state occidentali, pe lângă o clasă de pseudo-oameni de știință numiți „experți în sănătate publică”, care au tras foloase de pe urma acestor vremuri pentru a acumula faimă, averi și putere. Acești idioți utili au preluat poveștile Chinei pentru diferite motive, nici unul bazat pe justificări științifice reale.
  6. Dat fiind că Occidentul a intrat cu capul înainte în Corona-Mania, China nici măcar nu mai este nevoită să „nege ceva” privind rolul său în răspândirea dezinformării. China este cu siguranță amuzată de marea vânătoare pentru descoperirea pacientului zero în unele din laboratoarele din Wuhan, însă aceasta nu este decât o diversiune în plus. Este esențial ca guvernele occidentale să-și cheltuiască resursele anchetând originile acestei operațiuni de dezinformare. Este infinit mai important decât să găsească un pacient zero.
  7. „Jocul pe termen lung” se joacă deja. China a ieșit neatinsă din Corona-Mania, în timp ce Occidentul este în întregime epuizat din cauza lockdown-urilor și a altor măsuri autodistrugătoare. China a fost deschisă și prosperă, fără administrări masive de vaccinuri de orice fel, în timp ce Occidentul se îneacă încă în nebunia lockdown-urilor. În concluzie, China a declanșat Al Treilea Război Mondial sub forma coronavirusului și a câștigat războiul fără să tragă un singur foc.
    COVID-19 nu trebuie înțeles ca o boală. Ea este, nici mai mult, nici mai puțin, decât o operațiune de dezinformare chineză împachetată sub forma unui virus.

Întregul articol aici:

https://www.activenews.ro/opinii/COVID-19-Cea-mai-mare-operatiune-de-dezinformare-din-istoria-moderna-a-lumii-166445

Romanian Global News

Read Previous

Alianța Părinților: „Vaccinare și testare pentru învățare” – Campanie Națională de Informare sau de Dezinformare?

Read Next

Copreședintele AUR, deputatul George Simion: Cerem premierului Cîțu să retracteze afirmaţiile grave, fără precedent în spaţiu public, prin care cerea eliminarea vocilor critice față de vaccinare