Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 17, 2021

Despre eliminarea vocilor anti-vaccinare cerută de Cîțu: “Este o declarație nazistă, iar un asemenea om nu are voie să aibă putere în stat”

Eugen Popescu, directorul Centrului Român de Studii și Strategii a fost invitat la emisiunea Focus prezentată de Olivia Bulboacă din 21 Aprilie pentru a discuta despre trecerea în subordinea guvernului a Institutului Cultural Român, modul agresiv în care sunt asimilați românii din Ucraina, declarația premierului Cîțu privind vocile anti-vaccinare, dar și alte subiecte de actualitate ce pot fi urmărite intregal pe Facebook prin următorul link:

https://fb.watch/509emZ363X/

Eugen Popescu vorbește despre proiectul de lege privind organizarea și funcționarea Institutului Cultural Român. Trecerea ICR din subordinea Parlamentului în subordinea Guvernului, mai exact al primului ministru.

“Institutul Cultural Român este o instituție fundamentală a statului român prin care România duce dincolo de frontierele sale cultura română. Necesitatea ICR este clară și este o instituție importantă în peisajul pe care România îl arată lumii în general și dincolo de frontiere României, cultura română nu ajunge decât prin ICR.
Nu este normal ca acest institut să plece de la Parlamentul României, unde toate partidele și toată națiunea este reprezentată acolo și să ajungă într-o zonă mult mai politizată la nivelul Guvernului României, care va pune o amprentă politică mult mai puternică asupa instituției culturale, iar acest lucru va afecta cu siguranță actul cultural. Pot spune că o trecere la Guvern ar duce practic distrugerea acestui Institut Cultural Român.”

Întrebat despre situația celor peste 500 de mii de români și modul agresiv de asimilare a acestor oameni de către autoritățile din Uracina, precum și trădarea politicienilor români votând un acord militar cu Ucraina, Eugen Popescu răsunde:

“În Parlament a ajuns un acord militar semnat cu Ucraina în septembrie de către ministrul apărării și ministru de externe precum și de ministrul apărării de la Kiev. Acest acord se referă în special la schimburile de tehnologie, de informații și la cooperare în domeniul tehnic militar. Ucraina vrea să facă parte din NATO, acolo unde România este membră.
Noi avem însă o problemă cu Ucraina și dincolo de interesul nostru ca Ucraina să reziste în fața Rusiei pe frontul deschis în estul Ucrainei și Crimeea, interesul României trebuie să fie comunitatea românească din Ucraina. Diplomația română trebuie să discute cu Ucraina în primul rând această chestiune. Vom semna orice fel de acord, dar și Ucraina trebuie să arate că respectă acordurile internaționale în ceea ce privește drepturile minorităților naționale. În acest moment, Ucraina încalcă aceste acorduri internaționale, inclusiv tratatul bilateral semnat cu România în 1997.”

Eugen Popescu vorbește despre declarația halucinantă a premierului Florin Cîțu cu privire la eliminarea vocilor anti-vaccinare din societate.

“Declarația domnul Cîțu este de o gravitate maximă și ar fi trebuit să fie somat să își dea demisia, dar evident că presa de mainstream și cei care sprijină această coaliție nu au scos în evidență această declarație. În loc să invite la dialog și să spună că trebuie să ascultăm și argumentele celorlalți, Cîțu vine și spune la fel ca într-un fel de regim nazist pentru că declarația are iz nasist, că trebuiesc eliminați cei care nu sint de acord cu el. Sunt peste 120 de medici care au semnat o scrisoare în care spun despre efectele nocive ale vaccinării, aceștia sunt MEDICI..”

Romanian Global News

Read Previous

Texasul a pus capăt restricțiilor de o lună și jumătate, iar infectările și decesele continuă să scadă

Read Next

Vaccinistul Florin Adolf Cîțu recunoaște că a pierdut războiul cu poporul român: NE-AU ÎNVINS! Un pamflet VIDEO cât toată propaganda Big Farma!