Germania cere, iar Raluca Turcan golește România de forță de muncă! 270.000 de români vor pleca în Germania anul acesta, departe de copii și familie

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, afirmă că „se prefigurează” ca aproximativ 270.000 de români să plece anul acesta la muncă în Germania, ea precizând că a discutat cu omologul său german, cu privire la situaţia acestora, transmite Romanian Global News.
„Pentru aceşti aproximativ 270.000 de muncitori deja am făcut progrese foarte mari ambele ţări, ambele ministere ale muncii, pentru a îmbunătăţi condiţiile de muncă, pentru a îmbunătăţi activitatea de control a condiţiilor de muncă pentru muncitorii care lucrează în străinătate, pentru a creşte relaţia dintre angajatori şi angajaţii sezonieri prin intermedierea procesului de muncă sezonieră de către agenţii specializate de plasare a forţei de muncă”, a declarat ministrul Muncii, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Râmnicu Vâlcea.
Romanian Global News remintește că România are un deficit de forță de muncă serios, numeroase companii românești importând forță de muncă din țări asiatice. Cu toate acestea guvernanții, în loc să creeze condiții prin care românii să rămână alături de copii și familie în țară, având un loc de muncă decent, încurajează plecarea acestora în străinătate pentru a satisface nevoile prietenilor politici din alte state.

Romanian Global News

Read Previous

COVID-19: Dictatura fără scăpare

Read Next

Vor vota partidele românești din Parlamentul European pentru un lagăr de concentrare electronic! Vom vedea cine sunt extremiștii globaliști pro covid! Vom vedea cine va trăda Credința și Libertatea!