Zeci de mii de oameni au protestat la Londra împotriva restricțiilor: 99,97% NU mor

Zeci de mii de oameni au participat sâmbătă, 24 aprilie, au participat la Londra un protest împotriva măsurilor restrictive impuse de Guvernul britanic, pentru a combate epidemia de Covid-19. Principalele măsuri contestate au fost carantinarea, purtarea obligatorie a măștilor în aer liber precum și introducerea pașapoartelor de vaccinare, transmite www. r3media.ro, preluat de Romanian Global News.
Reamintim că Marea Britanie a ieșit, parțial, dintr-un lockdown foarte dur la începutul lunii aprilie.
Printre mesajele afișate de participanți se putea citi: „Treziți-vă în fața științei greșite, minciunilor și a tiraniei! Nu vă supuneți! Opriți acest nonsens nebun acum! Libertatea este non-negociabilă! Ai fost numit conspiraționist în 2020? Nu! Pașapoartelor de vaccinare! 99,7% NU mor!Tot fără libertate după vaccinare”

Romanian Global News

Read Previous

Împins de românii din Ucraina, de presă, și de unii parlamentari care nu ascultă de sistem, MAE se mișcă în problema drepturilor românilor din Ucraina

Read Next

Dr Geert Vanden Bossche, virolog și expert în vaccinuri: “Administrarea în massă a vaccinurilor în toiul pandemiei este periculoasă deoarece, astfel, stimulăm virusul să ocolească reacția imunitară a organismului”