Lovitură dură pentru securiștii „Bisericii Paralele” din BOR: Părintele Ciprian Grădinaru dezminte că se va vaccina și acuză Agerpres și Basilica de FAKE NEWS

Agenția de presă guvernamentală Agerpres și agenția oficială de presă a Patriarhiei Române Basilica au aruncat pe piață simultan o știre cu mare iz de „FAKE NEWS”, smintitoare pentru credincioșii ortodocși aflați în plin post al Sfintelor Paști, chiar înainte de Învierea Domnului. „Știrea”, concepută pe baza unui interviu ori croșetat, ori fals de-a dreptul, spunea că marele duhovnic Ciprian Grădinaru, eclesiarh al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, susține vaccinarea Covid și chiar se va și vaccina!, transmite www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.
„Știrea” inventată a fost preluată rapid de o serie de vuvuzele media vacciniste, altfel anti-ortodoxe și anti-creștine, după un tipar al noii securități. Redăm aici dintr-o astfel de petardă media:
Cum arată o „știre” tipic vaccinist-securistică:
„Preotul ortodox Ciprian Grădinaru este unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți duhovnici români contemporani. Acesta a declarat public că se vaccinează anti-Covid 19, ca gest de responsabilitate față de propria persoană și semenii din jur.
Arhimandrit și mare eclesiarh al Catedralei Mântuirii Neamului, părintele Ciprian Grădinaru este unul dintre ucenicii direcți ai vestitului duhovnic ortodox Cleopa Ilie, de la mănăstirea Sihăstria, Neamț. În marea lavră nemțeană viitorul arhimandrit Ciprian a intrat novice din tinerețe, învățând iubirea de Dumnezeu și oameni, alături de călugări cu vieți patericale.
Acum, părintele Ciprian Grădinaru dorește să dea o mână de ajutor campaniei de vaccinare anti-Covid 19. În acest sens, acesta a declarat pentru Basilica.ro:
„Trebuie să mă vaccinez, pentru că sunt conștient că singurul lucru (leac – n. red.) este vaccinul. Trebuie să fim conștienți de realitatea asta. Nu putem să fim în extrema asta a indiferenței, că o să treacă așa, de la sine. Trebuie să avem o responsabilitate față de noi și față de apropiații noștri.”
Încă de la începutul construirii Catedralei Mântuirii Neamului, la București, părintele Ciprian a venit în Capitală, unde coordonează dimensiunea liturgică a zidirii, ca mare eclesiarh. Paraclisul patriarhal de la marginea șantierului e mereu neîncăpător pentru mulțimile de credincioși care-l caută, pentru spovedanie și sfat duhovnicesc.”
ActiveNews a căutat să prezinte realitatea în Duh și Adevăr
Numeroși fii duhovnicești ai părintelui cât și teologul Mihai Făgădaru și regizorul Iulian Capsali au înclinat să creadă că știrea preluată de Basilica.ro de la Agerpres, conținând declarațiile pro-vaccinare atribuite arhimandritului Ciprian Grădinaru, nu este conformă cu realitatea. Și ActiveNews l-a contactat pe Părinte.
Cu adevărat, duhovnicul i-a și confirmat lui Mihai Făgădaru că afirmația publicată de un oarecare Daniel Popescu la Agerpres nu îi aparține.
Ca atare, ActiveNews a solicitat punctul de vedere al Agerpres, agenției publică de presă plătită din banii noștri. Dar acesta nu a venit, potrivit normelor deontologiei profesionale. Agerpres se află sub controlul Parlamentului, așa că vom sesiza mai departe acest caz de Fake News de stat, pentru că, se știe, acest tip de dezinformare face parte din arsenalul rusesc de infestare a presei române și ne este teamă să nu se răspândească la fel ca Covidul. Nu știm dacă Sorin Ionițe de la Agenția de Presă a Patriarhiei Române Basilica s-a vaccinat, dar de luat a luat știrea virusată și a răspândit-o mai departe. Chestionat dacă a verificat-o, acesta a susținut – după câte se vede, mincinos – că da (conform paginii sale de Facebook – captura de ecran salvată de ActiveNews).
Iată că acum, într-un interviu plin de substanță acordat de Sfintele Paști postului România TV Arhimandritul Ciprian Grădinaru contestă toate aceste afirmații false. În interviul RTV, Arhimandritul de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului, considerat un urmaș al sfântului duhovnic Ilie Cleopa, mai consideră că virusul Covid a fost creat în laborator, așa cum s-au exprimat deja mai mulți reprezentanți diplomatici și ai serviciilor speciale și instituțiilor americane, împreună cu zeci de oameni de știință din întreaga lume și cum a atestat-o chiar și un studiu științific.
Statul Paralel și-a făcut o UM în sânul BOR: Biserica Paralelă?

Dezvăluirea Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru cade ca un cuțit de ghilotină peste capetele securiștilor infiltrați în Biserică, raliați prin natura obligațiilor de serviciu poziției oficiale vacciniste a „Statului Paralel” din România și constituiți, după cum se vede, într-un grup organizat, o adevărată UM, care se dorește a fi avortonul dilematic al unei „Biserici Paralele” din cadrul BOR.
Constatăm cu îngrijorare că deși Părintele Grădinaru a contrazis public minciuna, aceasta nu a fost încă eliminat de pe site-ul agenției de presă a Patriarhiei Basilica.ro , care, în plus, este obligată nu numai să ștergă știrea falsă ci și să publice o dezmințire oficială însoțită de scuze adresate cititorilor, credincioșilor.
Redăm poziția de azi a teologului Mihai Făgădaru, urmată de extrasele exacte ale declarațiilor Părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru, așa cum au fost enunțate în emisiunea RTV, de la care am preluat fragmentul în cauză dar și întreaga înregistrare în format VIDEO, pentru a nu fi acuzați, vezi Doamne, de ceea ce practică cu nesaț agenții vaccinării din România, respectiv Fake News. De Partid, de Stat și… de Noua Securitate.
Mihai Făgădaru cere retragarea știrii mincinoase de pe Agerpres și Basilica
Mihai Făgădaru: „Iar cine va sminti pe unul dintr-aceștia mici care cred în Mine, mai bine i-ar fi lui să i se atârne de gât o piatră de moară și să fie afundat în adâncul mării.

Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.”
Mulțumesc tuturor celor care mi-au acordat incredere că spun adevărul apărându-l in lipsă pe părintele Ciprian Grădinaru!
Am făcut aceasta pentru a denunța minciuna, manipularea, a doua agenții mari de presă Agerpres si Basilica (!) care au calomniat un mare duhovnic, slujitor al Domnului, smintind in Săptămâna Mare mulțime de credincioși.
Slujitor al lui Hristos jertfit pe altarul (Co)vid si a propagandei vacciniste!
Nu era suficientă târârea Bisericii in această uriașă manipulare globală, acum trebuie si distrugerea mediatică a părinților duhovnicești!
Bate păstorul si se vor risipi oile!

Romanian Global News

Read Previous

Arcașii și răzeșii moldoveni, comemorați la stejarul lui Ștefan cel Mare din Codrii Cosminului din nordul Bucovinei

Read Next

Lungmetraj românesc, inspirat din fapte reale, a obţinut „Marele premiu pentru cel mai bun film” la Festivalul de la Moscova