Elena Mindru – prima romanca directoare de Festival in Scandinavia, lanseaza single & videoclip in avanpremiera noului sau album

Elena Mindru – cea mai cunoscuta tanara artista de jazz si prima romanca directoare de Festival in Scandinavia, lanseaza single-ul & videoclipul Hay Moon, in avanpremiera noului sau album, transmite Romanian Global News.
Anuntul se face simultan pe pietele din Finlanda, Romania, Polonia, Germania si Austria. Elena Mindru apare in dublu rol de protagonist si lider de cvintet si il are ca invitat special pe steaua viorii poloneze de jazz, virtuosul Adam Baldych.
Cu un sound foarte contemporan si atent nuantat, noul album puncteaza original si prin tematica si versuri: eco-criza globala, migratie, inteligenta artificiala si, nu in ultimul rand, speranta ca vremurile tulburi pe care le traim aduc oamenii impreuna, in incercarea de a salva singura lume pe care o avem.
Este o lansare exclusiva pentru presa, simultana in 5 tari, si sunteti invitat sa urmariti primii videoclipul care va fi disponibil publicului general incepand cu data de 14 mai.

Romanian Global News

Read Previous

AUR va participa la alegerile parlamentare din Republica Moldova

Read Next

Uciderea ursului Arthur a fost organizată de Marcos Barna, unchiul ministrului Mediului, Tanczos Barna, care la fel ca Cîțu îl acoperă acum pe prințul austro-lichtensteinez, Josef-Emanuel de Liechtenstein, asasinul Regelui Urșilor din Carpați