ATENȚIE, PĂRINȚI! Dr. Oana Mihaela Secară îi dă replica trompetei Big Farma, deputatul PSD Alexandru Rafila și avertizează: Nu există niciun argument pentru vaccinarea în masă a copiilor

Trompeta Big Farma, Deputatul PSD Alexandru Rafila, a transmis recent că trebuie declanșată de pe-acum o campanie în forță pentru vaccinarea copiilor români, deși este cunoscut faptul că virusul Covid practic nu îi afectează decât pe bătrâni și pe cei cu comorbidități, într-un procent foarte mic, de altfel, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Rata de vindecare pentru copii a fost calculată la peste 99,99%, certifică publicația britanică The Telegraph. Ca și în cazul propagandei false anterioare, Rafila susține fără absolut nici o acoperire științifică aberațiile că „eficacitatea vaccinului este chiar mai mare în cazul copiilor decât în cazul adulților, că se apropie de sută la sută, că nu sunt reacții adverse, că vaccinul este sigur pentru copii”. Aceasta în contextul în care presa americană deja a relatat despre decesul a doi copii testați cu serurile experimentale. Vaccinarea copiilor ar putea începe vara aceasta, anunță și imberbul Valeriu Gheorghiță. „Este cât se poate de clar că este un vaccin sigur și eficient, inclusiv la grupa de vârstă 12-15 ani”, susține acesta fără o minimă decență profesională.

Pentru a ne lămuri, am apelat la cunoscuta doamnă doctor Oana Mihaela Secară, medic primar al Spitalului Municipal „Sfântul Ierarh dr. Luca ” Onești (suport Covid) și Președinte al CA al Spitalului Județean de Urgență Bacău. Într-un comentariu pentru ziarul Național, publicat ieri și de ActiveNews, doamna doctor deja a afirmat că „Nu există niciun argument pentru vaccinarea în masă a copiilor.” „Nu are sens să vaccinăm în masă copiii cu un vaccin pe care nu l-am testat suficient, pentru că în fața lor sunt 70-80 de ani de viață.”, a declarat medicul specialist.

În exclusivitate pentru ActiveNews, doamna doctor a declarat pe această temă:

„Nu poți administra la copii un vaccin care nu a fost testat timp de cel puțin 5 ani de zile, dacă nu mai mult. De ce? Pentru că ei au în fața lor mulți ani de viață pe care nimeni nu ar dori ca ei să îi trăiască în condițiile unei boli autoimune, neurodegenerative sau în condițiile unei imunodeficiențe.

Romanian Global News

Read Previous

În pofida împotrivirii agenturii grecești din România, Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege care instituie Ziua Românităţii Balcanice pe 10 mai

Read Next

Peste o sută de mii de copii români au fost botezați în Italia de la întronizarea primului episcop