Breaking News :

Parlamentarii AUR au protestat în Parlament deoarece PSD și PNL au blocat, încâlcând Constituția, votarea moțiunii de cenzură

În timp ce trompeta Big Farma de la București Florin Câțu vrea pașapoarte și la nuntă, guvernul britanic renunță la pașaportul anti-COVID

Studiu israelian: Imunitatea naturală este de 13 ori mai puternică decât cea conferită de vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Alo! Trompetele Big Farma din România! Se aude?

Marcel Ciolacu: PSD ar putea vota o moțiune a AUR și USR pentru demiterea guvenului Câțu

În timp ce românii dorm, manifestații gigantice în Franța, Marea Britanie, Germania și Italia contra vaccinării forțate și pașaportului sanitar. Strigătul comun: LIBERTATE!

Marius Oprea: De ce cred că Florin Cîţu este ”acoperit” al Serviciilor. Între altele, pentru că nu putea spăla vase pentru 250.000 de dolari, cît l-au costat studiile în SUA

Zeci de mii de manifestanți anti-vaccin și dictatura Covid în Franța, pentru a șasea săptămână consecutive

Peste 8.000.000 de copii au fost uciși prin avort în România de către părinții lor și medicii care au operat avorturile, începând din 1990 și până azi

Dr. Virgiliu Gheorghe a produs un studiu asupra Covid-19. „Trecem printr-un război, iar acesta trebuie dus după legile războiului

Primul SONDAJ CURS după alegeri: Evoluţii spectaculoase în intenţia de vot, după doar două săptămâni

Un spion rus, fără imunitate diplomatică, a fost arestat în Roma în timp ce primea informații secrete de la un agent portughez, și el reținut. În România oare de ce nu sunt prinși spioni ruși?!

„MAREA RESETARE” a Lumii și rolul lui Donald Trump. Planurile unei „oculte mondiale” care vrea să instituie o dictatură medicală și un Guvern Mondial sub pretextul luptei contra Covid 19

septembrie 17, 2021

Senatorul Claudiu Târziu, copreședintele AUR, se duce la Chișinău pentru campania partidului în alegerile parlamentare din Republica Moldova

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) organizează luni, 17 mai 2021, la Chișinău, o conferință de presă în care va fi făcut un anunț foarte important cu privire la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 și viitorul european al Republici Moldova, transmite Romanian Global News.
Invitat special în cadrul conferinței este copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul AUR în Parlamentul de la București, președintele Comisiei pentru românii de pretutindeni din Senatul României, Claudiu Târziu.
„AUR naște în electorat încrederea că poate obține victoria și, mai important, că poate face bine cetățenilor moldoveni. Niciunul dintre celelalte partide unioniste nu au aceste atuuri. Alegerea e simplu de făcut”, a declarat Claudiu Tîrziu într-o postare pe o reţea de socializare.
Liderul AUR este de părere că în cadrul alegerilor parlamentare, cetățenii trebuie să își exprime liber dreptul de vot, șantajul votului util fiind doar o retorică electorală, întrucât Parlamentul trebuie să devină oglinda societății.
„AUR are un frate geamăn în Basarabia. AUR a apărut în Republica Moldova cu scopul de a-i uni pe unioniști și de a-i guverna mai bine pe toți cetățenii. De când s-a născut, AUR a făcut apel la unitate. Odată ce s-au stabilit alegerile parlamentare anticipate din statul românesc de dincolo de Prut, AUR a repetat mai apăsat invitațiile la unire. Câteva formațiuni politice mai vechi au înțeles că șansa unioniștilor este unitatea și s-au alăturat proiectului AUR, devenind AUR. Alții încă nu s-au decis încă. Dar nici mult timp nu le-a mai rămas”, a scris oficialul.
Mai mult, politicianul de la Bucureşti este de părere că Maia Sandu are nevoie de un aliat în Parlamentul de la Chişinău cu opţiuni vestice sănătoase, cu sprijin puternic din România şi cu reprezentanţi noi, curaţi, neimplicaţi în sistemul de corupţie din Republica Moldova, iar acest aliat poate fi doar unul singur: AUR.
„AUR va câștiga cu siguranță cel puțin 10% din voturile cetățenilor Republicii Moldova în 11 iulie a.c. Și aceasta va fi nu numai o izbândă a unioniștilor, ci și un ajutor nesperat pentru Maia Sandu și partidele care o susțin. Altfel, situația care a provocat alegerile anticipate s-ar putea repeta.
Maia Sandu nu va obține mai mult de 35-40% dintre voturi și nu poate coabita cu comuniștii, nici nu se poate lăsa pe mâna ȘOR.
Maia Sandu are nevoie de un aliat cu opțiuni vestice sănătoase, cu un sprijin puternic din
De aceea, sunt greu de înțeles ezitările unora dintre unioniști față de AUR, ca și atacurile asupra AUR venite din partea acelora care pretind că vor o guvernare cinstită și eficientă – irealizabilă în absența AUR din viitorul Parlament al Republicii Moldova.
Mai sunt puține zile până la fixarea listei naționale de candidați pe care o va susține AUR în alegerile din 11 iulie a.c. Dumnezeu să ne dea mintea românului cea de pe urmă!” a declarat copreședintele AUR, Claudiu Târziu.

Romanian Global News

Read Previous

Delegație AUR, condusă de copreședintele George Simion, în vizită la românii din Timoc

Read Next

Marius Oprea îi SPUBLERĂ pe Silviu Vexler, Andrei Muraru şi Alexandru Florian